Onze diensten

Fiscaal advies

Elke beslissing die je als ondernemer neemt, heeft fiscale gevolgen. En dat is ook goed nieuws, want het betekent dat je door je uitgaven en investeringen te optimaliseren heel wat geld kan besparen. Bij PIA Group helpen we je de fiscale druk op je onderneming zo laag mogelijk te houden. Op basis van jouw situatie stippelen we met ons fiscaal advies de minst belastbare weg uit, zowel voor je vennootschapsbelasting als je personenbelasting. Zo helpt onze fiscale strategie je alles uit je onderneming te halen en zorgen we ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Van fiscale strategie …

Als ondernemer denk je op alle vlakken vooruit, en dat is ook voor je fiscaliteit geen overbodige luxe. De experts van PIA Group stellen graag een duurzame fiscale strategie voor je op. Wat wil je met je vennootschap bereiken? Kan dat, en wat zijn dan de fiscale implicaties?
Onze experts helpen je je bezoldigingsplan en uitgaven te optimaliseren, zodat jij op een fiscaalvriendelijke manier zo veel mogelijk uit je vennootschap kan halen. En dat altijd afgetoetst aan het juridisch kader én afgestemd op je persoonlijke situatie. Zo kan jij er zeker van zijn dat je op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan.

… tot day-to-day advies.

Een overkoepelende fiscale strategie is een belangrijke leidraad op lange termijn, maar soms wil je als ondernemer snel weten welke fiscale implicaties een investering heeft, en hoe je die kan optimaliseren. Ook dan staan onze fiscale experts voor je klaar. Ze zorgen in geen tijd voor hands-on, concreet advies afgestemd op jouw specifieke situatie, zodat jij meteen knopen kan doorhakken op basis van juiste en relevante informatie.

Iedereen welkom.

Beheer je je boekhouding intern, maar wil je graag je dossier laten nakijken door een fiscaal expert? Ben je op zoek naar een second opinion, of heb je een specifieke fiscale vraag? Omdat fiscaliteit een heel eigen expertise vraagt, kan je altijd terecht bij de fiscale experts van PIA Group, ongeacht of je voor je boekhouding klant bent bij ons of niet. De onafhankelijke kijk van onze experts leidt vaak tot nieuwe inzichten die op hun beurt leiden tot slimmere – en meer voordelige – fiscale optimalisaties. Een unieke meerwaarde voor je onderneming.

De tussentijdse bespreking: een waardevolle tool.

Als ondernemer ken je ongetwijfeld het cliché van bedrijven die aan het einde van het boekjaar in allerijl extra kosten moeten maken om fiscaal te optimaliseren. Om dat te vermijden, plant PIA Group regelmatig tussentijdse besprekingen in.

Ondersteuning bij fiscale controle.

Bij PIA Group begrijpen we dat een fiscale controle heel wat onrust met zich mee kan brengen. Maar dankzij onze jarenlange ervaring weten we gelukkig ook exact wat een fiscale controle inhoudt én wat we kunnen doen om ze zo vlot mogelijk te laten verlopen. Onze fiscaal adviseurs helpen je je dossier optimaal voor te bereiden. Indien nodig komen ze zelfs ter plaatse op het moment van de controle. Zo ben je zeker dat je er niet alleen voor staat en dat je belangen op elk moment zo goed mogelijk verdedigd worden.

Onze kantoren

Ontdek alle kantoren

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons