De Graef – Linsen & Co

Jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële ervaringsdeskundige De Graef – Linsen & Co vind je in Pelt. Al ruim 50 jaar kan je op ons rekenen voor je belastingzaken, zijn we je betrouwbare expert in ondernemingszaken en je vertrouwenspersoon bij financiële vragen. In het hart van Limburg geven onze gepassioneerde teamleden elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Samen streven we naar een duurzame vertrouwensrelatie waar we jouw zaak doen groeien en vooral doen bloeien.

Contacteer ons

Onze deur staat voor elke ondernemer open.

Wie De Graef – Linsen & Co zegt, zegt integriteit, expertise en proactiviteit. Of je nu actief bent in de industriële of zachte sector, in de landbouw of een kleinhandel: wij zijn klaar voor jou. In ons kantoor draait het niet alleen om de cijfers. We luisteren naar jouw verhaal en denken steeds met jou mee. Dankzij onze betrouwbare aanpak op maat bouwen we mee aan jouw zaak.  

Jouw vertrouwde totaaladviseur.

Dankzij onze gerichte communicatie en sterk persoonlijk contact kennen we jouw onderneming als onze broekzak. Bij De Graef – Linsen & Co vind je niet alleen accountants die je bij jouw boekhoudkundige verplichtingen adviseren. Ook op onze fiscale, economische, juridische en sociale experts kan je vertrouwen. We volgen de groei van jouw zaak op de voet zodat jij op beide oren kan slapen.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning. 

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Juridisch advies

Laat je bijstaan met constructief, bemiddelend juridisch advies op maat van oprichting tot ontbinding.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Expertise

Landbouw

De landbouwsector kent een bijzonder complexe wetgeving en heel eigen regels. De landbouwspecialisten van PIA Group hebben een jarenlange ervaring in het veld en zijn daarom de perfecte partner voor een boekhouding, financieel advies en subsidiebegeleiding waarmee je als landbouwer maximaal oogst.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons