IFAS

Een kwaliteitsvolle service die zowel jouw zakelijke als persoonlijke financiën vooruithelpt? Daar gaan we bij IFAS elke dag voor. Wij zijn jouw professioneel adviesbureau, gespecialiseerd in accountancy, vermogensplanning en corporate finance. Vanuit het West-Vlaamse Loppem staan we jou elke dag bij.

IFAS

Adres

Residentie Omer's Garden Autobaan 05.00.01, 8210 Loppem

Open Google Maps

Een service op maat van elke ondernemer.

IFAS is een ondernemend kantoor. We begrijpen dus perfect wat je als ondernemer nodig hebt. Naast een stipte boekhoudkundige en fiscale opvolging van je administratie kan je ook op ons rekenen voor advies bij de uitbouw en structurering van jouw bedrijf alsook. Verder helpen we je bij de groei en organisatie van je privévermogen. En natuurlijk zijn ook starters bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.

100% persoonlijk, ook online.

Ons kantoor staat garant voor expertise en professionaliteit. Bij elke klant streven we naar een individuele aanpak op maat. Het fundament daarvan is een persoonlijk contact op regelmatige basis. Maar ook online willen altijd dichter bij jou zijn. Ons digitaal portaal PIAzza biedt je op elk moment een up-to-date digitaal overzicht van je financiële situatie en facturatie.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je privésituatie en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privéleven door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons