Kantoor Hendrik Desmet

Bij Kantoor Hendrik Desmet ondersteunen we al 35 jaar kleine en grote ondernemingen met onze uitgebreide kennis van boekhouding en fiscaliteit. Vanuit het kantoor in Izegem biedt ons team van 9 medewerkers jou steeds een professionele en persoonlijke dienstverlening op maat.

Adres

Dirk Martenslaan 17 bus 1, 8870 Izegem

Open Google Maps

Meer dan een accountancykantoor.

Een sterke mix van ervaring en knowhow voor jou, je bedrijf en persoonlijke financiën? Daarvoor kan je bij ons terecht! Naast kmo’s, eenmanszaken en vrije beroepen helpen we ook graag verenigingen en particuliere klanten vooruit. Onze experts bieden je de nodige inzichten voor jouw specifieke fiscale en boekhoudkundige vraagstukken.

Brede expertise, maximale ontzorging.

Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise staat Kantoor Desmet jou steeds bij met het juiste financiële advies. Je bent zeker dat onze raad up-to-date is omdat we maximaal inzetten op continue bijscholing. Daarbovenop bieden wij je de garantie op bereikbaarheid, betrokkenheid en dossierkennis. Maximale ontzorging is ook een van onze ambities. Met dat doel selecteerden we de nodige digitale tools die ervoor zorgen dat jij minder tijd aan je boekhouding en administratie moet besteden en altijd het overzicht bewaart.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons