Het leven bij PIA Group

Wil je écht het verschil maken voor ondernemers in je buurt? Dat treft: wij ook. PIA Group is de snelst groeiende en derde grootste accountancy- en advisorygroep van België. Onze unieke positionering combineert een centrale expertise met een uitgebreid netwerk lokale kantoren over heel Vlaanderen. Een aanpak die ook voor jou heel wat voordelen biedt, want je komt terecht in een flexibele, ambitieuze omgeving in volle groei, met boeiende klanten en heel wat interessante trajecten om je talenten en passies uit te diepen. Zo blijf je altijd groeien en bijleren – in welke fase van je carrière je ook zit.

Dankzij de verschillende opleidingen en seminaries leer je bij een PIA-kantoor echt levenslang bij!
Celien Personal Tax bij Fidiaz Leuven

Een vliegende start.

Als groeibedrijf is PIA Group de perfecte plek om je carrière in accountancy en advisory te kickstarten. Dankzij onze ambitieuze, ondernemende spirit krijg je heel wat kansen om je professionele passies en talenten te ontdekken, in accountancy en daarbuiten. Bovendien geloven we in een sterke teamspirit, een duurzame work-life balance én de nodige fun op en naast de werkvloer.

De fiscale wereld wordt steeds complexer. Ik heb voor een PIA-kantoor gekozen omdat je hier kan rekenen op een brede expertise die je helpt klanten nog beter te ondersteunen.
Diëgo Certified Tax Accountant bij A.A.&T

Ervaring biedt perspectief.

Bij PIA Group vind je de perfecte voedingsbodem om je carrière verder te ontwikkelen in de richting die jou het best ligt. Zonder bureaucratie en vaste structuren, met een open speelveld en het nodige respect voor je ervaring. Zo groei je als ambitieuze professional vlot door tot leidinggevende van een kantoor of business unit – of tot PIA-partner. En dat 100% op jouw manier.

Waarden

Hier staan we voor.

Ambitieus

PIA Group is gedreven en zet elke dag stappen vooruit. Voor wie dat wil, zijn er oneindig veel kansen om door te groeien en levenslang te leren. Bovendien werken we bewust aan een duurzame work-life balance. Zo kan jij je ambities op een gezonde, gebalanceerde manier waarmaken.

Authentiek

De familiale sfeer op de PIA-werkvloer is één van onze grootste troeven. Onze authentieke aanpak is een enorme meerwaarde voor onze klanten en voor collega’s onderling. We nemen de tijd om elkaar echt te leren kennen en organiseren regelmatig teambuildings per kantoor én over kantoren heen.

Collegiaal

Bij PIA Group kan je altijd jezelf zijn. Elk kantoor behoudt zijn identiteit, specialiteit en uniek DNA. Zo werk je voor een lokaal kantoor, met alle voordelen van een grote groep. Bovendien kan je je eigen talent volgen en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die je het best ligt.

Collega's aan het woord.

Elise Junior Accountant
Isabel Kantoorhouders

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact met ons op en we helpen je graag zoeken naar een job binnen PIA Group die op jouw lijf geschreven staat.

Het leven bij PIA Group.

Altijd in de buurt

Of je nu aan de slag wil gaan bij één van onze lokale kantoren of bij ons hoofdkantoor en expertisecentrum in Gent: er is altijd een PIA-vestiging in je buurt.

Rekrutering

Hoe verloopt het rekruteringsproces?

Maak kennis met ons recruitment team.

Karen

Talent Acquisition Manager

Laurens

Talent Acquisition Specialist

Juline

Talent Acquisition Specialist

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact met ons op en we helpen je graag zoeken naar een job binnen PIA Group die op jouw lijf geschreven staat.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons