Wie is PIA Group?

PIA Group is de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Onze aanpak bestaat uit een unieke combinatie van een doorgedreven expertise in onder meer accountancy, fiscaliteit en ondernemingsadvies, en een persoonlijke, warme dienstverlening op maat via een netwerk van lokale kantoren. Onze missie? Advies, dichter bij jou. En dat zowel voor ondernemers als voor privépersonen – in heel Vlaanderen en Brussel.

Onze missie

Advies dichter bij jou.

Als we bij PIA Group zeggen dat we dichter bij onze klanten willen staan, dan mag je dat best letterlijk nemen. We zetten actief en bewust in op de ontwikkeling en ondersteuning van lokale kantoren met betrokken kantoorhouders die jou en je business door en door kennen. Zo kan jij rekenen op persoonlijk advies op maat van mensen die je kent, ondersteund door de data, kennis en inzichten van één van de snelst groeiende accountancy- en advisorygroepen van België.

Waarden

Onze waarden.

Persoonlijk

Onze experts maken tijd om jou en je business door en door te leren kennen. Alleen zo kunnen ze persoonlijk advies op maat bieden dat écht het verschil maakt voor jouw financiële beslissingen.

Ondernemend

Onze kantoorhouders zijn ondernemers, net als jij. Ze begrijpen je doelen en adviseren je in functie van jouw groei. Zo helpen ze je al je ambities waar te maken en echt àlles uit je onderneming te halen.

Ambitieus

Wij geloven dat je alleen een goede partner kan zijn als je de beste bent in wat je doet. Daarom monitoren we continu de laatste evoluties en trends – op vlak van accountancy én voor jouw business.

Geschiedenis

PIA Group in mijlpalen.

Jobs

Werken bij PIA Group?

Als snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België zijn we continu op zoek naar betrokken medewerkers om ons team te versterken – van young potentials tot doorgewinterde experts.

Partner worden

Aansluiten bij PIA Group?

Een warme, persoonlijke aanpak en experts die dicht bij de klant staan: klinkt dat als jouw kantoor? Dan praten we graag over je aansluiting en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons