Stap met je kantoor in PIA Group en groei met ons mee

De accountancy- en advisorysector maakt een razendsnelle evolutie door waarin schaalvergroting centraal staat. Als lid van PIA Group ben je niet alleen beter gewapend tegen alle veranderingen, je groeit ook mee met de derde grootste groep in de sector.

Ontdek vandaag nog alle voordelen van een partnership met PIA Group voor jou en je kantoor.

Zo maakt PIA Group het verschil.

Bij PIA Group kan je rekenen op een shared services-aanpak waarin jouw kantoor zijn eigenheid kan behouden – te beginnen met de naam. Je geniet van een maximale ondersteuning in IT, Operations, HR, Finance en Marketing. Bovendien is het niet ons doel om een one-size-fits-all aanpak op te leggen. We behouden bewust de elementen die werken, en dat is meteen wat onze werkwijze zo uniek maakt. Daarnaast gaan we voor een echte partnershipaanpak waarbij de verschillende kantoren business voor elkaar creëren. Zo is PIA Group intussen uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van ambitieuze en ondernemende accountancykantoren die écht vooruit willen. We heten jou en je kantoor van harte welkom.
Wij combineren de wereld van schaalgrootte met de wereld van het lokale DNA van jouw kantoor. Zo bieden we jou de mogelijkheid om het verhaal dat je zelf aan het schrijven bent verder te laten groeien binnen PIA Group.
Steven Brouckaert Steven Brouckaert is oprichter en Executive Chairman van PIA Group.
Stelselmatig nemen de experts van PIA Group ons zaken uit handen, zodat we ons meer kunnen focussen op onze medewerkers en klanten
Bart Haentjens Bart Haentjens is Director van Haentjens Accountants

Ook aansluiten bij PIA Group?

Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen over een partnership met PIA Group.

Cijfers

Pia Group in cijfers

Groei per jaar
Groei met dubbele cijfers

Elk jaar een groei met dubbele cijfers is waar wij met PIA Group naar streven. Onze groei wordt gevoed door de passie van onze werknemers en kantoren. Het is een hoger doel waar we samen 100% voor gaan.

Aantal werknemers
Meer dan 900 werknemers

Dankzij ons netwerk van lokale kantoren heeft PIA Group meer dan 900 werknemers in België en Nederland onder haar vleugels. Je komt terecht in een ambitieuze omgeving met boeiende klanten en heel wat interessante trajecten om je talenten en passies verder uit te diepen.

Aantal kantoren
Bijna 50 kantoren

Tot op heden genieten in België bijna 50 kantoren de voordelen van een partnership met PIA Group. Overkoepelde expertise, een netwerk van ondernemers en het behouden van de eigenheid van jouw kantoor is waar jij als (toekomstige) partner op kan rekenen.

Als CEO wil ik de ambities van PIA waarmaken en tegelijk de kantoren in hun kracht zetten om samen met hun medewerkers hun visie en plannen uit te werken.
Nathalie Calle Nathalie Calle CEO bij PIA Group

Geschiedenis

Pia Group in mijlpalen

Testimonial

Onze investeerder aan het woord

Ondernemers die geloven in de toekomst en die de energie, ideeën en goesting hebben om mee aan die toekomst te bouwen, vinden in PIA Group een nieuwe thuis.
Benjamin Biesmans Benjamin Biesmans is Investment Manager bij Baltisse

Ook aansluiten bij PIA Group?

Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen over een partnership met PIA Group.

Voordelen

De voordelen van een partnership

Overkoepelende expertise

PIA Group combineert een centrale structuur en overkoepelende expertise met de lokale verankering en aanpak van jouw kantoor.

Netwerk van ondernemers

PIA Group is een netwerk van ondernemers. We helpen jonge mensen groeien en creëren continu opportuniteiten en business voor elkaar.

Eigenheid van jouw kantoor

PIA Group respecteert de eigenheid van jouw kantoor. We zetten enkel de elementen van onze aanpak in die jou vooruithelpen.

Aansluiten bij de PIA Group betekent, geruggesteund worden door een grote groep terwijl je je eigen identiteit niet verliest.
Dennis Geusens Dennis Geusens is bestuurder bij Ge-fibo

Ook aansluiten bij PIA Group?

Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen over een partnership met PIA Group.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons