PIA Group. Advies dichter bij jou.

Je professionele succes en je financiële zekerheid laat je liever niet aan het toeval over. Daarom kan je bij PIA Group rekenen op persoonlijk accountancy- en ondernemingsadvies van lokale kantoorhouders die jou en je business door en door kennen, ondersteund door de expertise van de derde grootste accountancy- en advisorygroep van België. Zo brengen we het beste advies op elke mogelijke manier dichter bij jou.

Vind een kantoor in jouw buurt
Zoek een kantoor

Over Pia Group

Ondernemers met ambitie.

PIA Group is één van de meest toonaangevende accountancy- en advisorygroepen van België. We groeien snel, en dat hebben we te danken aan onze unieke positionering, die midden in een wereld in verandering meer dan ooit gelooft in de kracht van het lokale kantoor.

Een PIA-adviseur is meer dan alleen een boekhouder. Onze accountants en experts zijn ambitieuze ondernemers, net als jij. Ze denken dus niet alleen voor jou, maar ook met je mee. Het resultaat is persoonlijk advies op maat dat altijd dicht bij jouw werkelijkheid staat. En het doel? Ervoor zorgen dat ook jij al je ambities kan waarmaken.

Kantoren

Altijd een expert in de buurt.

Bij PIA Group geloven we in de kracht van het lokale kantoor, waar ondernemende kantoorhouders en hun teams écht luisteren en meedenken, en waar een accountant meer is dan alleen een boekhouder.

Vandaag telt ons netwerk 40 kantoren waar je als ondernemer of privépersoon kan rekenen op heel wat knowhow en een persoonlijke aanpak die je financiën écht vooruithelpt.

Meer weten? Er is altijd een PIA-kantoor in de buurt.

Contact

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op en we vertellen je alles over PIA Group en onze dienstverlening.

Werken bij Pia Group?

Als snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België zijn we continu op zoek naar betrokken medewerkers om ons team te versterken – van young potentials tot doorgewinterde experts.

Aansluiten bij Pia Group?

Een warme, persoonlijke aanpak en experts die dicht bij de klant staan: klinkt dat als jouw kantoor? Dan praten we graag over je aansluiting en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons