De beste boekhouder voor een kmo is… een kmo

Met hun compacte structuur, wendbaarheid en focus op innovatie zijn kmo’s de motor van de Belgische economie. Maar ze kunnen op financieel vlak ook kwetsbaar zijn. Net daarom heb je financieel en fiscaal advies nodig van een partner die je begrijpt. Een andere kmo, bijvoorbeeld, zoals Accountants aan de IJzer.

Focus en gemoedsrust.

Net als het grootste deel van de klanten van het kantoor, is ook Accountants aan de IJzer zelf een kmo. Het team begrijpt dus als geen ander wat jij als ondernemer van een accountant verwacht – en waarom die verwachtingen vaak hoog liggen. “Voor een kmo is een focus op efficiëntie en core business heilig,” aldus Diego Grootaerd. “Als ondernemer wil je niet bezig zijn met administratie, maar wil je je kunnen concentreren op het servicen van je klanten en de groei van je bedrijf. Dat is bij ons niet anders.
Net daarom is Accountants aan de IJzer de uitgelezen partner om kmo’s te helpen bij een vlot beheer van hun boekhouding: van btw-aangifte tot fiscale strategie en van het opvolgen van voorafbetalingen tot het optimaliseren van de vennootschapsbelasting.
Een stipte opvolging van je boekhouding is belangrijk om boetes te vermijden én om ervoor te zorgen dat processen zo efficiënt mogelijk verlopen. Bij Accountants aan de IJzer zorgen we voor een juiste en snelle verwerking van alle boekhoudkundige en fiscale gegevens, een tijdige communicatie van deadlines, en proactieve updates over nieuwe wetten en regels. Zo kan je als ondernemer verder met je zaak en kan je ondertussen op beide oren slapen dat je boekhouding helemaal in orde is.

Proactief advies.

Dankzij de boekhoudkundige en fiscale ondersteuning van Accountants aan de IJzer kan je je volop concentreren op je core business. Maar daar blijft het niet bij. Want als mede-kmo weet het PIA-kantoor uit de Westhoek ook dat je als ondernemer regelmatig een klankbord nodig hebt. Daarom is Accountants aan de IJzer een allround businesspartner die proactief meedenkt. Zo ben je altijd zeker dat je strategie voldoende duurzaam is en dat je goed voorbereid aan je volgende ondernemingsfase begint.
Bij Accountants aan de IJzer geloven we in het concept van ‘ondernemers onder elkaar’. We kennen de uitdagingen, weten waar de kansen liggen en delen met plezier onze eigen best practices. En dat gaat verder dan puur fi nanciële of fi scale diensten. We helpen ook graag bij de strategische begeleiding van je toekomstplannen, of bij de digitalisering van je kmo. Het zijn allemaal uitdagingen waar we als mede-kmo zelf ook voor staan of hebben gestaan. We weten dus heel goed waar we op moeten letten, wat werkt – en wat niet.

Vragen of onduidelijkheden?

Accountants aan de IJzer helpt je graag! Neem contact op met ons kantoor.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons