Accountants aan de IJzer

Op zoek naar dé totaaloplossing voor jouw boekhouding, accountancyzaken of fiscale dossiers? Nood aan advies op maat voor jouw onderneming of persoonlijke financiën? Daarvoor kan je bij Accountants aan de IJzer terecht. Als jouw familiaal en dynamisch boekhoudkantoor in het hart van Diksmuide denken wij steeds proactief met jou mee. Dankzij onze brede vakkennis helpen wij jou en jouw onderneming vooruit.

Contacteer ons

Diksmuide

Adres

IJzerlegerstraat 21 bus 01, 8600 Diksmuide

Open Google Maps

Een gevarieerd en groot klantenbestand.

Ons jong en ondernemend PIA accountancy team in Diksmuide staat dagelijks in voor het adviseren van een groot klantenbestand. Starters, zelfstandigen, welk type ondernemer je ook bent, onze deur staat voor jou open. Als lokale expert kan jij rekenen op een vaste vertrouwenspersoon die zowel jouw persoonlijk als professioneel verhaal onder de loep neemt. Dankzij ons digitaal portaal zijn we ook online dichterbij dan je denkt.

Meer dan een doorsnee accountant.

Accountants aan de IJzer hecht veel belang aan een persoonlijke en passende service. We geven je meer dan alleen maar advies over jouw boekhoudkundige verplichtingen. Zo begeleiden we je bij het opstarten van jouw onderneming. Uiteraard kan je daarna ook rekenen op de bijhorende opvolging. Voor het regelen van je overname of overdracht ben je bij ons eveneens aan het juiste adres. Ten slotte houden wij ook de vinger aan de pols voor je onderneming op vlak van voorafbetalingen en sociale bijdragen. Zo kan jij met een gerust hart focussen op wat je het liefst doet: ondernemen.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning. 

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Werken bij Accountants aan de IJzer? Gegarandeerd een warme ontvangst!

Na 23 jaar was Senior dossierbeheerder Anouschka Coussée begin 2023 toe aan een nieuwe uitdaging. Het vooruitzicht van een jobwissel vond ze allesbehalve eenvoudig. Maar toen leerde ze PIA-kantoor Accountants aan de IJzer in Diksmuide kennen.

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons