Welkom bij de klantenzone van Accountants aan de IJzer

Hier vindt u een vertrouwde omgeving met al uw gekende accountancy tools binnen handbereik. Of het nu gaat om het beheren van uw financiën, het indienen van documenten of het raadplegen van belangrijke informatie, de Klantenzone staat klaar om u te ondersteunen bij al uw accountancybehoeften. Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en updates binnen uw sector dankzij onze nieuwssectie. We zorgen ervoor dat u direct toegang heeft tot relevante informatie zoals blogartikels en betalingsgegevens. Ga aan de slag en ervaar zelf het gemak van de Klantenzone!

Onze tools

Billit

Krijg inzicht in uw cashflow en de financiële situatie van uw onderneming.

Hulp nodig?

ClearFacts

Verzamel al uw verkoopfacturen en aankoopfacturen online, om deze digitaal te versturen en te laten verwerken door uw boekhouder.

Hulp nodig?

Belangrijke richtlijnen voor het aanleveren van fysieke facturen

Om het verwerken van je facturen zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen we jou enkele eenvoudige richtlijnen geven voor het aanleveren van fysieke facturen:
  • Verwijder alstublieft alle nietjes uit de facturen.
  • Indien je betaalbewijzen van bancontact wilt behouden, kan je deze met plakband veilig aan de factuur bevestigen, maar zorg ervoor dat ze niet op de belangrijkste gegevens van de factuur worden geplakt.
  • Bonnetjes of kleinere aparte facturen moeten één per pagina worden aangeleverd en stevig worden vastgeplakt.

Door deze simpele stappen te volgen, kunnen we efficiënter werken en jouw administratie nauwkeuriger verwerken.

Overzicht rekeningnummers

We willen u graag nogmaals wijzen op het belang van het gebruik van correcte rekeningnummers bij al uw financiële transacties. Het correct invoeren van rekeningnummers is essentieel om uzelf te beschermen tegen phishing en fraude. Raadpleeg bij twijfel altijd het overzicht met officiële rekeningnummers om de veiligheid van uw financiële gegevens en betalingen te waarborgen.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons