Martijn van Rope Access: “Accountants aan de IJzer brengt rust in mijn chaos.”

Accountants aan de IJzer adviseert dagelijks honderden kmo’s. Eén daarvan is Rope Access Maeckelbergh. 
Oprichter en eigenaar Martijn Maeckelbergh is al sinds 2016 een tevreden klant bij het kantoor in de IJzerstreek. Hij vertelt graag over de meerwaarde van hun samenwerking. 

Maak kennis met Rope Access Maeckelbergh (RaM).

RaM bestaat uit een jong 8-koppig team dat is gespecialiseerd in touwtechnieken. Met ‘rope-access’ biedt RaM een veilige en effi ciënte oplossing voor opdrachten die moeilijk bereikbaar zijn door hoogte, diepte of in besloten ruimtes. “Wij kruipen tussen grote gevelpanelen, coaten windmolens en helpen bij stormschade. Want met onze touwen kunnen wij een lichte constructie opstellen en heel snel schakelen”, vertelt Martijn.

Het begin van een succesvolle samenwerking.

In 2016 leerde ik Diego Grootaerd voor het eerst kennen. Zowel ik als Diego werkten toen nog in bijberoep en dat zorgde onmiddellijk voor een klik. We hadden allebei dezelfde drive om vooruit te gaan, en dat deden we ook.” In 2020 schakelde Martijn over naar hoofdberoep. In 2021 zorgde het Dikmuidse kantoor ervoor dat Martijn in 5 (!) dagen kon overschakelen van een eenmanszaak naar een vennootschap. Het jaar nadien stapte ook Martijns vrouw Beth volledig mee in de zaak en in 2023 vond er een optimalisatie van de huidige vennootschaps-structuur plaats.
Het is duidelijk: RaM is momenteel enorm snel aan het groeien en dan is een vertrouwenspersoon zoals Diego goud waard. We zijn dan ook dankbaar voor deze duurzame relatie waaruit we beide al veel geleerd hebben”, zeggen Martijn en Beth enthousiast.

Persoonlijk advies en begeleiding in een kmo-sfeer.

Bij Accountants aan de IJzer kan je rekenen op een vast aanspreekpunt die het reilen en zeilen van je onderneming op de voet volgt. Want alleen zo kan men gepast advies verlenen. “Voor ik Diego leerde kennen was ik als starter klant bij een groot boekhoudkantoor. Maar ik merkte al snel dat ik hier gewoon een cijfertje was. Bij Accountants aan de IJzer is dat allesbehalve het geval. Er is veel persoonlijk contact, een lokale aanpak en een aangename kmo-sfeer. Het feit dat we altijd samenwerken met Diego zorgt voor rust in mijn chaos. Als ik een dringende vraag heb, hoef ik maar te bellen of te mailen en ik word onmiddellijk geholpen. Ze luisteren echt naar wat wij willen en zullen altijd met ons overleggen. Als iemand die heel wat hersenspinsels heeft, vind ik dat fantastisch ”, vertelt Martijn.

De rust van een goede accountant-adviseur.

Martijn en Beth hebben nog heel wat ambitieuze professionele en persoonlijke plannen. Dat ze die met Accountants aan de IJzer zullen bespreken staat nu al vast. “Of het nu gaat over het aanwerven van extra medewerkers of het verder veroveren van de markt in het binnen- én buitenland: we voelen elke keer dat we bij Diego en zijn team hiervoor aan het juiste adres zijn. Dat geeft ons een bepaalde rust, want een goede accountant-adviseur is moeilijk te vinden.

Vragen of onduidelijkheden?

Accountants aan de IJzer helpt je graag! Neem contact op met ons kantoor.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons