Werken bij Accountants aan de IJzer? Gegarandeerd een warme ontvangst!

Na 23 jaar was Senior dossierbeheerder Anouschka Coussée begin 2023 toe aan een nieuwe uitdaging. Het vooruitzicht van een jobwissel vond ze allesbehalve eenvoudig. Maar toen leerde ze PIA-kantoor Accountants aan de IJzer in Diksmuide kennen. De match met het kantoor was er onmiddellijk. Ze vertelt je graag  meer over de fijne uitdagingen en het werkplezier dat ze vlakbij huis gevonden heeft.

Een frisse wind

“De afgelopen periode was er eentje met veel veranderingen. Je gewoontes worden doorbroken en je moet op een nieuwe manier aan het werk. Dat is niet altijd even makkelijk. Daarom ben ik enorm blij dat ik bij Accountants aan de IJzer terechtgekomen ben. Er waait een frisse wind door mijn werkleven en dat doet me meer deugd dan verwacht.
Naast de nieuwe uitdagingen, is het ook heel handig dat ik nu op slechts 15 minuutjes van mijn huis werk. Accountants aan de IJzer is lid van PIA Group, maar tegelijk heeft het kantoor zijn ‘Diksmuidse’ eigenheid behouden. En dat vind ik echt een meerwaarde.”, vertelt Anouschka enthousiast.

Voor elkaar in de bres springen

Anouschka vreesde ervoor dat ze zich na zoveel jaren niet onmiddellijk thuis zou voelen in een nieuw kantoor. Maar niks was minder waar! “Ik heb het toch écht wel getroffen met mijn collega’s, hoor! Vanaf dag 1 werd ik met open armen ontvangen door Diego en het team. We zijn misschien een klein kantoor, maar hebben wel een fijn en hecht team waarvoor we in de bres zouden springen. Nieuwe collega’s vallen gegarandeerd met hun gat in de boter!

En het blijft niet alleen bij een warme ontvangst. Aan spontane traktaties gedurende het jaar is er ook zeker geen gebrek! Zo brengen we met de verjaardagen pannenkoeken of taart mee. Ook het einde van de btw-deadlines vieren we door met z’n alles iets lekkers te gaan eten. Gezellig, toch?”

Gezonde mix van zelfstandigheid en behulpzaamheid

Bij Accountants aan de IJzer kan Anouschka als ervaren dossierbeheerder al haar ervaring inzetten. Ze krijgt een enorm uitgebreid en gevarieerd takenpakket voorgeschoteld. Van de btw-aangiftes over boekhoudkundige en fiscale verrichtingen tot het klantencontact: het is een echt totaalplaatje.
“Ik ben het altijd gewoon geweest om heel zelfstandig te werken en ben ook blij dat ik dit hier op mijn eigen manier mag verderzetten. Natuurlijk staan we altijd klaar om elkaar te helpen. Als er iemand in moeilijkheden zit of iets niet goed begrijpt, spreekt het voor zich dat we hier iets aan veranderen.
Het kantoor is momenteel een goede mix van jong en oud. Iedereen is hier welkom én voelt zich goed in zijn/haar vel. Je krijgt ook allemaal de kans om bij te leren en de gewenste trainingen of opleidingen te volgen. Als je twijfelt om bij ons aan de slag te gaan, heb ik maar één antwoord: zeker doen!”

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf al helemaal werken bij Accountants aan de IJzer? Wij zijn alvast klaar om jou te verwelkomen!

Solliciteer hier als Senior Accountant & Tax

Senior Advisor Accountancy & Tax–Accountants aan de IJzer in Diksmuide

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Op zoek naar een klein, maar fijn kantoor dat jou de nodige uitdagingen kan bieden? Dan ben je bij Accountants aan de IJzer in Diksmuide aan het juiste adres!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons