Welkom bij de klantenzone van D&D Consulting

Hier vindt u een vertrouwde omgeving met al uw gekende accountancy tools binnen handbereik. Of het nu gaat om het beheren van uw financiën, het indienen van documenten of het raadplegen van belangrijke informatie, de Klantenzone staat klaar om u te ondersteunen bij al uw accountancybehoeften. Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en updates binnen uw sector dankzij onze nieuwssectie. We zorgen ervoor dat u direct toegang heeft tot relevante informatie zoals blogartikels en betalingsgegevens. Ga aan de slag en ervaar zelf het gemak van de Klantenzone!

Onze tools

Mijn D&D

Beheer de financiën, projecten en administratie van uw bedrijf. Werk efficiënter en krijg beter inzicht in uw financiële situatie.

Hulp nodig?

Sporttax

Automatiseer uw administratie, beheer uw sportclub efficiënt en zorg voor een correcte verwerking van uw financiële gegevens, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw sportactiviteiten.

Hulp nodig?

Overzicht rekeningnummers

We willen u graag nogmaals wijzen op het belang van het gebruik van correcte rekeningnummers bij al uw financiële transacties. Het correct invoeren van rekeningnummers is essentieel om uzelf te beschermen tegen phishing en fraude. Raadpleeg bij twijfel altijd het overzicht met officiële rekeningnummers om de veiligheid van uw financiële gegevens en betalingen te waarborgen.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons