D&D Consulting

Met kantoren in Hasselt en Sint-Truiden biedt D&D Consulting al meer dan 25 jaar bedrijfsadvies in het hart van Limburg. We zijn niet alleen gespecialiseerd in boekhouding en fiscaliteit, maar vertalen dit ook naar weloverwogen ondernemingsadvies op maat van jouw bedrijf. Het is dan ook onze missie om toegevoegde waarde te creëren voor succesvolle ondernemers zoals jij. Schuif dus gerust mee aan onze tafel, we helpen jou graag verder!

Contacteer ons

D&D Sint-truiden

Adres

Minderbroedersstraat 6, 3800 Sint-Truiden

Open Google Maps

D&D Hasselt

Adres

Muggebeekstraat 11, 3500 Kuringen

Open Google Maps

Ontdek onze diensten

Administratie

Focussen op je kerntaken zonder te investeren in een voltijdse administratieve medewerker? Of op zoek naar een flexibele oplossing voor al je administratieve taken? D&D Consulting ontzorgt je hier graag van en kijkt samen met jou naar de ideale oplossing. Zo kan jij je concentreren op wat jou als ondernemer echt drijft!

Boekhouding (Consultancy)

Jouw boekhouding nauwkeurig tot op de komma in orde brengen? Check! Elke factuur, transactie, nota en fiche moet correct worden ingeboekt en logisch worden geklasseerd. Het is een verantwoordelijkheid die onze experts graag van je overnemen. Want wij denken met je mee, stellen je financiële administratie op punt en vertalen jouw cijfers naar een concrete bedrijfsstrategie.

Corporate finance

Heb je de afgelopen jaren een bloeiend bedrijf opgebouwd en denk je eraan om het over te dragen aan de volgende generatie? Of wil je juist groeien door een overname? Welke keuze je ook maakt: D&D Consulting is je betrouwbare partner gedurende alle stappen van dit proces.

Fiscaliteit

Bij D&D Consulting doen we er alles aan om de fiscale last op jouw bedrijf te verminderen. Daarom nemen we je situatie grondig onder de loep en bieden we op maat gemaakt fiscaal advies. Samen optimaliseren we jouw bedrijfsresultaten en voorkomen we fiscale verrassingen.

Juridisch advies

Wanneer je iets verkeerd hebt gedaan, is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Maar is dit ook de beste aanpak wanneer je als gedreven kmo juridisch advies zoekt? Wij denken van niet. Waar advocaten vaak een defensieve houding aannemen en uitgaan van een conflict, pakken wij het net iets anders aan. Onze Legal Advisors analyseren je situatie grondig en bieden een constructieve, bemiddelende juridische aanpak om je doelstellingen te realiseren.

Rapportage

Wat ben je met jouw cijfers als je ze niet kan vertalen naar je dagelijkse werking, of je ze simpelweg niet begrijpt? Een goede rapportage legt daarom een sterke connectie tussen jouw cijfers, businessplan en dagelijkse operaties. Zo beschik je over een helder dashboard van waaruit je jouw onderneming kan aansturen.

Vermogensadvies

Je patrimonium voor elke fase in je leven optimaal organiseren? Daar zetten wij ons bij D&D Consulting voor in. Doordat onze experts jouw onderneming en privésituatie gedetailleerd kennen, hebben ze een panoramische kijk op je vermogen. Zo bieden ze jou op basis van de werkelijke situatie en de juiste prioriteiten de geschikte structuur van jouw bedrijf of privévermogen.

Gespecialiseerd in diverse sectoren

Advies voor starters

Een geniaal concept, een onvervulde jeugddroom of een onklopbare ondernemingszin? Ons advies: als het kriebelt, moet je starten. Bundel je ideeën, klop aan bij D&D Consulting en maak de juiste keuzes op basis van ons slim startersadvies. Samen stellen we jouw doelen scherp en stippelen we een sluitend financieel plan uit voor jouw eigen zaak. Praktisch, punctueel en altijd piekfijn voorbereid. Laten we samen gaan voor een klinkende kick-start van jouw onderneming!

Holdings

Vraag je jou af of een holding bij jouw plannen past? Een holding is een structuur die interessant is bij het financieel vormgeven van overnames. Daarnaast zorgt het ook voor risicospreiding en bestuurlijke duidelijkheid. Iets wat voor jou als kmo-ondernemer heel interessant kan zijn. Onze experts zoeken graag voor je uit of een holding de geschikte rechtsvorm is voor jouw specifieke situatie.

Kmo's

De troeven van een kmo? Hun kleinschaligheid, wendbaarheid en innovatieve denkwijzen. Maar toch zijn ze vaak ook financieel kwetsbaar. En het is net die kwetsbaarheid die we zoveel als mogelijk voor jouw willen minimaliseren. Als eigenaar van een kmo kan je daarom vertrouwen op ons accountancy- en adviesadvies, dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Managementvennootschappen

Tegenwoordig zijn managementvennootschappen enorm in trek. Ook wij zien een groeiend aantal klanten die voor deze bedrijfsvorm kiezen. Maar opgepast: door deze toenemende populariteit houdt de fiscus een extra oogje in het zeil. Het oprichten van een managementvennootschap kan namelijk een positief effect hebben op jouw aansprakelijkheid, belastingdruk, persoonlijk vermogen en het verspreiden van je risico’s. Maar is deze vorm ook geschikt voor jouw situatie? De experts van D&D Consulting onderzoeken graag wat voor jou de beste keuze is en helpen je bij het correct toepassen ervan.

Medische sector

Als medische professional sta je regelmatig voor belangrijke beslissingen. Toch zijn er aspecten waarin je misschien niet gespecialiseerd bent. Denk maar aan je boekhouding, fiscale optimalisatie en juridische vraagstukken voor je vennootschap. Daarom kan je hiervoor vertrouwen op de expertise van D&D Consulting. Of je nu huisarts, specialist, tandarts of kinesist bent: bij ons ben je van harte welkom!

Wij zijn lid van PIA Group

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collage-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur.

Junior Advisor Accountancy & Tax

Aan de slag gaan als Junior Advisor Accountancy & Tax bij D&D? Da’s werken in een hecht team waar je op eigen tempo kan groeien en jezelf kan ontwikkelen tot een krak in je vak.

Senior Advisor Accountancy & Tax

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Op zoek naar een kantoor dat jou de nodige uitdagingen kan bieden? Dan ben je bij AccountingTeam aan het juiste adres!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons