DBM - Tax & Accounting

Advies op het niveau van jouw ambities.

Welkom bij DBM Tax & Accounting. In ons kantoor, dat sinds 1998 gevestigd is in het hart van de Europese hoofdstad, vindt je alle boekhoudexpertise en fiscale knowhow die je nodig hebt. Want in een omgeving waar geen grenzen zijn aan de ondernemingsspirit kunnen de juiste adviezen het verschil maken.

Ons team bestaat uit onderlegde experts in accountancy en tal van andere financiële en bedrijfseconomische domeinen. Wij staan voor je klaar met administratieve en boekhoudkundige ondersteuning, fiscale optimalisatie, juridisch en strategisch advies en begeleiding voor jouw privévermogen.

Heel wat vooraanstaande namen uit het Belgisch economisch landschap gaven ons al hun vertrouwen.

Contacteer ons

Brussel

Adres

Paul Lautersstraat 1, B 1 1000 Brussel

Open Google Maps

Partnership

Onze expertise versterkt jou.

Wij willen in elk aspect van je economische activiteiten een betrouwbare partner voor jou zijn. Daarbij houden we altijd rekening met de eigenheid en bedrijfscultuur van jouw onderneming. Uiteraard verwacht je snelle (re)actie, respect voor deadlines en kwaliteit. DBM Tax & Accounting vervolledigt die “essentials” met strategisch advies op maat en een onberispelijke opvolging. Op en top persoonlijk.

Onze diensten voor jouw onderneming

Een onderneming starten? Je belastingen optimaliseren binnen de wettelijke mogelijkheden? De meest rendabele strategie bepalen? Onze experts staan voor je klaar.

Opstart van een activiteit

Van de keuze van de juiste rechtsvorm over btw-advies tot jouw aansluiting bij een sociaal zekerheidsfonds: wij staan je bij in elke stap van de oprichting van jouw onderneming.

Fiscale begeleiding

Betaal minder belastingen en vermijd herzieningen. Wij omringen jou met betrouwbaar fiscaal advies op maat.

Expert in accountancy

Neem de juiste beslissingen en verhoog het rendement van jouw onderneming dankzij ons strategisch advies.

Btw-administratie

Ook al wordt de btw-administratie steeds strenger, wij zorgen ervoor dat je steeds in orde bent dankzij onze proactieve aanpak.

Ondernemingsrecht en bedrijfsvoering

Ondernemingsrecht, benoeming van bestuurders, contracten, notariële akten: je kan rekenen op onze ervaring en knowhow.

Onze specialisaties

Ons multidisciplinair team staat garant voor gericht advies in de meest gespecialiseerde domeinen maar verliest daarbij nooit het totaalplaatje uit het oog. Uiteraard ontvang je dit advies in de taal van jouw keuze.

Managementvennootschap of holding

Een managementvennootschap of beheermaatschappij heeft heel wat voordelen als het gaat over het centraliseren van inkomsten, de bescherming van jouw vermogen of vastgoedplanning. Of je nu advocaat, bedrijfsrevisor, dokter, consultant of ingenieur bent: samen kijken we of dit de beste oplossing voor jou is. je kan rekenen op onze bijzonder uitgebreide ervaring in de materie.

Patrimoniumvennootschappen

Wie zijn vastgoed beheert via een patrimoniumvennootschap geniet van heel wat fiscale voordelen. Zo kan je niet alleen alle onderhoudskosten inbrengen. Ook beheerkosten en de rente op leningen zijn zonder wettelijke plafonnering aftrekbaar. Onze experts maken je graag wegwijs in de mogelijkheden.

Private equity

Op zoek naar een manier om ondernemend te investeren met je privévermogen? Dan is een private equityfonds of Privak misschien iets voor jou. Het beheer van je Privak gebeurt door professionele beheerders. Hun expertise biedt je de kans om, samen met andere fondsen en institutionele beleggers, rechtstreeks in een onderneming te (co-)investeren).

Spin-off

Wij geloven in spin off’s. Of ze nu een wetenschappelijke of een industriële achtergrond hebben: met hun vernieuwende technologische ontwikkelingen en ervaren managementteams leveren ze een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang. Wij begeleiden je spin-off en openen de weg naar de financiële markten.

De gezichten achter onze expertise

Johan De Bondt

Oprichter

Laurent Mesot

Oprichter

Vitor Pina

Partner

Levent Gokinan

Partner/Gecertificeerde accountant

Christophe Golger

Partner/Gecertificeerde accountant

Word lid van ons team als Expert Accountant!

We zijn op zoek naar een Expert Accountant om ons dynamische en groeiende team te versterken. Als Expert Accountant speel je een centrale rol in ons bedrijf: fiscaal advies, financieel advies, klantenrelaties, beheer van fiscale en boekhoudkundige verplichtingen...

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

DBM

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons