De Neef & Partners

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor jouw boekhouding, accountancyzaken of fiscale dossier? Of heb je nood aan advies voor je onderneming of persoonlijke financiën? Daarvoor kan je terecht bij De Neef & Partners. Wij zijn jouw familiale kantoor in het hart van het Waasland: Sint-Niklaas. Met onze brede expertise helpen we jou en je onderneming graag verder.

Contacteer ons

Sint-Niklaas

Adres

August De Boeckstraat 1 bus 5, 9100 Sint-Niklaas

Open Google Maps

Jouw toegevoegde waarde.

Of je nu een ondernemer, bestuurder of manager van een organisatie bent, met onze uitgebreide kennis mikken we samen op resultaten voor jouw zaak. Prestatieverbetering, meer efficiëntie, groei en continuïteit: dat is waar we op focussen. Heb je behoefte aan ondersteuning van een volledig team dat steeds voor je klaar staat of wil je gewoon praktisch ad hoc advies? De Neef & Partners biedt jou de oplossing die je nodig hebt.

Lokaal, maar toch ook internationaal.

Van het voeren van jouw boekhouding volgens de wettelijke verplichtingen tot het opstellen van een financieel plan: je kan hiervoor bij ons terecht. Als expert in accountancy, fiscaliteit en ondernemingsadvies volgen wij de snelle evolutie van de complexe nationale en buitenlandse wetgevingen op de voet. Hierdoor kunnen wij ook jouw grensoverschrijdende opdrachten voor onze rekening nemen. We werken daarvoor samen met onze internationale partners.

Aan de slag met De Neef & Partners.

De Neef & Partners gaat samen met jou vertrouwd en in vertrouwen aan de slag. Als klant krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jouw dossier van heel nabij opvolgt- ook proactief. Achter dit aanspreekpunt schuilt dan weer de ondersteuning van een multidisciplinair team. Zo kunnen we jouw vragen en uitdagingen steeds vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Naast persoonlijk contact op regelmatige basis vinden we het ook belangrijk dat je kan werken met digitale tools die je helpen om tijd te besparen en het overzicht te bewaren.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons