Boekhouding bij Fidiaz

Het voeren van de boekhouding is meer dan ervoor zorgen dat je cijfers kloppen. Wij analyseren je financiële situatie tot in de puntjes en wijzen je proactief op alle mogelijkheden om te optimaliseren of groeien.

Een correcte boekhouding en opvolging in drie pijlers.

Vlotte verwerking

Om een vlotte verwerking van je boekhouding te garanderen bieden we verschillende software-oplossingen aan, waaronder ons eigen portaal ‘My Fidiaz’. Afhankelijk van de formule waarvoor je kiest, wordt je boekhouding in real time geüpdatet en kan er kort op de bal worden gespeeld.

Tussentijdse evaluatie

Zowel voor fysieke personen als vennootschappen is het belangrijk om gedurende het jaar de financiële situatie op te volgen. Je krijgt niet alleen een duidelijk zicht op de marges en resultaten, maar je kan ook tijdig de nodige investeringen doen en belangrijke fiscale optimalisaties toepassen.
Vergelijkende analyses geven je meer duidelijkheid over de evolutie van je activiteit over de jaren heen en laten toe om prognoses te maken voor de toekomst. Samen denken we na over hoe jouw onderneming de komende jaren relevant blijft.

Jaarlijkse opvolging

Ieder jaar zorgen we voor de wettelijke formaliteiten. Denk maar aan het opmaken van een exploitatierekening voor fysieke personen of de balans en resultatenrekening voor vennootschappen. Deze documenten dienen als basis voor het vervullen van de fiscale verplichtingen.

Meer weten?

We helpen je graag verder.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons