Financiële planning

Bij het uitbouwen van je eigen zaak is een financieel plan onmisbaar. Het maakt deel uit van het business plan en onderzoekt de financiële haalbaarheid van jouw ideeën als ondernemer. Ons boekhoudkantoor begeleidt jou bij het uitwerken, opvolgen en (eventueel) aanpassen van dit financieel plan.

Advies in elke fase

Bij het uitbouwen van een eigen zaak is een financieel plan onmisbaar. De financiële planning maakt deel uit van het business plan en onderzoekt de financiële haalbaarheid van jouw ideeën als ondernemer.
Ons boekhoudkantoor begeleidt jou bij het uitwerken van dit plan. Ook bij cruciale koerswijzigingen of uitbreidingen in een latere fase kan je steeds beroep doen op onze expertise.

Budgetten en kredietaanvragen

In een onderneming gaan cruciale stappen hand in hand met een inschatting van het financiële plaatje. Het opmaken, opvolgen en evalueren van budgetten is voor veel ondernemers geen evidentie.
Om dit facet van het ondernemerschap in goede banen te leiden kan je rekenen op onze begeleiding en expertise. Ook bemiddeling bij kredietaanvragen behoort tot ons expertisegebied.

Ingrijpende koerswijzigingen

Wanneer jouw onderneming aankijkt tegen grondige herstructureringen doe je bij voorkeur een beroep op externe expertise. Ook bij fusies, splitsingen, vereffeningen of ontbindingen is dat aangewezen.
Fiduciaire Ten Hove heeft de kennis en ervaring in huis om jouw onderneming doorheen deze cruciale fasen te loodsen. Met onze specialisten aan jouw zijde sta je extra stevig in je schoenen.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons