Fiduciaire Ten Hove

Fiduciaire Ten Hove: jouw boekhoudkantoor waar eerlijkheid, vertrouwen en discretie van groot belang zijn. Al meer dan 20 jaar staan Dirk Troch, Stefan Driesen en Bart Goetschalckx samen met hun talentvol team voor jou klaar in Borsbeek, het hart van de dynamische Zuidrand van Antwerpen. Samen begeleiden zij jou bij al je boekhoudkundige en fiscale formaliteiten die jouw onderneming moet nakomen.

Contacteer ons

Borsbeek

Adres

Herentalsebaan 271, 2150 Borsbeek

Open Google Maps

Fiduciaire Ten Hove, het kantoor voor elke zelfstandige ondernemer

Hoe Fiduciaire Ten Hove op een rijtje jou kan ondersteunen

Advies doorheen jouw carrière.

Omwille van een vergaande regelgeving is het geen evidentie om een correcte boekhouding te voeren. Gelukkig hebben wij hiervoor een team vol expertise in huis. Van opstart tot een eventuele overname: wij adviseren jou bij elke stap in jouw carrière. Je kan niet alleen beroep doen op onze PIA-experts, maar ook op een uitgebreid netwerk van externe raadgevers, dat bestaat uit advocaten, notarissen en fiscale juristen. Starter of gevestigde waarde? Elk type onderneming kan steeds bij ons terecht.

Een persoonlijke no-nonsense aanpak.

Bij Fiduciaire Ten Hove hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Communiceren doen we graag op een heldere manier waarbij we recht door zee gaan. Vakjargon dat te technisch of dubbelzinnig klinkt, is dus allesbehalve onze stijl. Verder vinden wij digitalisering enorm belangrijk. Op het vlak van software gaan we dan ook maar al te graag mee in de meest recente ontwikkelingen. Zo kunnen onze klanten zelf facturen inlezen en doorsturen.

Een globale kijk

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Digitale service

Digitalisering is overal. Wie zaken doet, voelt ergens aan dat die trein niet te missen is. Niet alleen omdat je er klanten en leveranciers beter mee kan bedienen, maar ook omdat je er zelf heel wat voordeel uit kan halen. Omdat we dat bij Fiduciaire Ten Hove goed beseffen, zijn ook wij op de trein van de digitalisering gesprongen.

Wie zijn wij?

Fiduciaire Ten Hove bestaat uit een gedreven team van ruim twintig medewerkers. Maak kennis met de vennoten van Fiduciaire Ten Hove:

Dirk Troch

Gecertificeerd Belastingsadviseur

Stefan Driesen

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Bart Goetschalckx

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Ontdek onze diensten

Advies voor starters

Wij helpen jou bij de opstart als zelfstandig ondernemer. Van je inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de activatie van jouw btw-nummer tot de keuze van een sociale verzekering. Onze specialisten staan klaar om jouw financieel plan en business plan uit of bij te werken. Zo ben je zeker van een vlekkeloze opstart.

Accountancy

Omwille van een verregaande regelgeving is het geen evidentie om een correcte boekhouding te voeren. Fiduciaire Ten Hove heeft de juiste expertise in huis. Voor zowel de dagdagelijkse verwerking van boekhoudkundige stukken als voor specifieke accountancy-opdrachten kan je op ons beroepen.

Fiscaal advies

Door de toenemende belastingdruk staat elke ondernemer voor een uitdaging. Daarom weten de specialisten van Fiduciaire Ten Hove jou op elk fiscaal vlak raad te bieden. Daarnaast brengen wij jouw aangifte van vennootschapsbelasting, personenbelasting en andere fiscale verplichtingen in orde.

Financiële planning

Bij het uitbouwen van je eigen zaak is een financieel plan onmisbaar. Het maakt deel uit van het businesas plan en onderzoekt de financiële haalbaarheid van jouw ideeën als ondernemer. Ons boekhoudkantoor begeleidt jou bij het uitwerken, opvolgen en (eventueel) aanpassen van dit financieel plan.

Juridisch advies

Als ondernemer begeef je jezelf binnen een wettelijk kader waarvan je onmogelijk alles kan weten. Met een juridisch adviseur aan jouw zijde ben je zeker dat je steeds in regel met de wet handelt. Van vennootschapsrecht, arbeidswetgeving en contractrecht tot fiscaal recht. Ons kantoor heeft de juridische expertise en connecties in huis.

Junior Advisor Accountancy & Tax - Fiduciaire Ten Hove in Borsbeek

Aan de slag gaan als Junior Advisor Accountancy & Tax bij Fiduciaire Ten Hove? Da’s werken in een talentvol team waar je op eigen tempo kan groeien en jezelf kan ontwikkelen tot een krak in je vak.  

Senior Advisor Accountancy & Tax - Fiduciaire Ten Hove in Borsbeek

laar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Op zoek naar een talentvol team dat jou de nodige uitdagingen kan bieden? Dan ben je bij Fiduciaire Ten Hove in Borsbeek aan het juiste adres!

Het leven bij Fiduciaire Ten Hove

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons