Fiduciaire Ten Hove

Fiduciaire Ten Hove: jouw boekhoudkantoor waar eerlijkheid, vertrouwen en discretie van groot belang zijn. Al meer dan 20 jaar staan Dirk Troch, Stefan Driesen en Bart Goetschalckx samen met hun talentvol team voor jou klaar in Borsbeek, het hart van de dynamische Zuidrand van Antwerpen. Samen begeleiden zij jou bij al je boekhoudkundige en fiscale formaliteiten die jouw onderneming moet nakomen.

Fiduciaire Ten Hove

Adres

Herentalsebaan 271, 2150 Borsbeek

Open Google Maps

Advies doorheen jouw carrière.

Omwille van een vergaande regelgeving is het geen evidentie om een correcte boekhouding te voeren. Gelukkig hebben wij hiervoor een team vol expertise in huis. Van opstart tot een eventuele overname: wij adviseren jou bij elke stap in jouw carrière. Je kan niet alleen beroep doen op onze PIA-experts, maar ook op een uitgebreid netwerk van externe raadgevers, dat bestaat uit advocaten, notarissen en fiscale juristen. Starter of gevestigde waarde? Elk type onderneming kan steeds bij ons terecht.

Een persoonlijke no-nonsense aanpak.

Bij Fiduciaire Ten Hove hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Communiceren doen we graag op een heldere manier waarbij we recht door zee gaan. Vakjargon dat te technisch of dubbelzinnig klinkt, is dus allesbehalve onze stijl. Verder vinden wij digitalisering enorm belangrijk. Op het vlak van software gaan we dan ook maar al te graag mee in de meest recente ontwikkelingen. Zo kunnen onze klanten zelf facturen inlezen en doorsturen.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning. 

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons