Junior Advisor Accountancy & Tax Filotax

Ben jij klaar om bij Filotax jouw carrière in de wereld van accountancy en advies te beginnen? Ontdek de mogelijkheden in ons hechte team en het uitgebreide PIA Group-netwerk. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!

Waar kom je terecht?

Bij Filotax kom je terecht in een lokaal kantoor met een fijn team waarop jij steeds kan terugvallen. Je wordt ondergedompeld in de accountancy- en advisorywereld en kan rekenen op de nodige begeleiding en opleiding. Ook aan carrièrekansen geen gebrek. Dankzij een gezonde portie autonomie en vrijheid kan je op eigen tempo uitgroeien tot een succesvolle dossierbeheerder van A tot Z (of meer 😉).
Daarbovenop werk je niet alleen bij Filotax, maar maak je ook deel uit van de overkoepelende groep: PIA Group. Door de combinatie van een sterke service en succesvolle overnames is PIA Group uitgegroeid tot de 3de grootste accountancy- en advisorygroep van België. Naast de troeven van Filotax kan je dus ook vertrouwen op de ondersteunende diensten van het PIA Group netwerk.
Dankzij onze unieke combinatie van een mensgerichte aanpak en de schaalgrootte van een sterke groep bieden we een eigentijdse, complete topservice, die ondernemers en zelfstandigen echt vooruithelpt. Hierdoor mag PIA Group zichzelf de snelst groeiende accountancy- en adviesgroep van België noemen. En ons netwerk breidt steeds verder uit, want PIA Group is nog lang niet klaar met groeien!

Wat bieden wij jou?

Naast een brutoloon gebaseerd op jouw relevante ervaring, bieden we jou ook het volgende aan:

  • Een wagen met tankkaart / mobiliteitsplan;
  • Flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerken
  • Maaltijdcheques en een forfaitaire onkostenvergoeding (een maandelijks nettobedrag);
  • Een collegiaal team dat staat te popelen om jou te leren kennen;
  • Persoonlijke groei en uitdagingen op eigen tempo;

Daarnaast bieden we als groep heel wat expertise in accountancy, taks & legal, M&A, (estate) planning en digital innovation.

Wie ben jij?

  • Je bent iemand die graag in teamverband werkt. Je hebt een can-do mentaliteit en gaat samen met jouw collega’s the extra mile om jullie deadlines te halen.
  • Je bent afgestudeerd in een fiscale Master of Bachelor. Heb je een graduaat met gelijkgestelde ervaring? Niet twijfelen, ook jij komt in aanmerking!
  • Je bent analytisch ingesteld. Jouw drijfveer is het vinden van oplossingen voor fiscale vragen.
  • Je bent een grote fan van digitalisering en innovatie. Je inwerken in digitale tools en boekhoudpakketten, zoals bijvoorbeeld Silverfin of Yuki, is voor jou dan ook a piece of cake.
  • Een goede kennis van de Nederlandse taal is een must;
Ben je er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan bij Filotax? Klik dan hieronder!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons