Senior Advisor Accountancy & Tax Filotax

Stap binnen bij Filotax en ontdek een lokaal kantoor waar teamspirit en vrijheid hand in hand gaan, met boeiende uitdagingen zoals complexe dossiers en klantencontact. Als onderdeel van PIA Group, de 3e grootste accountancy- en adviesgroep in België, bieden we een eigentijdse topservice met een mensgerichte aanpak en volop groeimogelijkheden. Klaar voor jouw volgende stap? Lees verder!

Waar kom je terecht?

Bij Filotax kom je terecht in een lokaal kantoor waar de teamspirit de bovenhand neemt. Doordat je de nodige autonomie en vrijheid krijgt om je eigen dag in te vullen, is er gegarandeerd een goede work-life balance. Bovendien kan je jou verdiepen in complexe dossiers en bijzondere opdrachten zoals fusies. Ook aan klantencontact is er geen gebrek.
Daarbovenop werk je niet alleen bij Filotax, maar maak je ook deel uit van de overkoepelende groep: PIA Group. Door de combinatie van een sterke service en succesvolle overnames is PIA Group uitgegroeid tot de 3de grootste accountancy- en advisorygroep van België. Naast de troeven van Filotax kan je dus ook vertrouwen op de ondersteunende diensten van het PIA Group netwerk.
Dankzij onze unieke combinatie van een mensgerichte aanpak en de schaalgrootte van een sterke groep bieden we een eigentijdse, complete topservice, die ondernemers en zelfstandigen echt vooruithelpt. Hierdoor mag PIA Group zichzelf de snelst groeiende accountancy- en adviesgroep van België noemen. En ons netwerk breidt steeds verder uit, want PIA Group is nog lang niet klaar met groeien!

Wat bieden wij jou?

Naast een brutoloon gebaseerd op jouw relevante ervaring, bieden we jou ook het volgende aan

 • Een wagen met tankkaart / mobiliteitsplan;
 • Flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Mogelijkheid tot 4/5e tewerkstelling
 • Maaltijdcheques en een forfaitaire onkostenvergoeding (een maandelijks nettobedrag);
 • Een collegiaal team dat staat te popelen om jou te leren kennen;
 • De mogelijkheid om je ITAA titel te behalen en om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Daarnaast bieden we als groep heel wat expertise in accountancy, taks & legal, M&A, (estate) planning en digital innovation.

Wie ben jij?

 • Iemand die graag in teamverband werkt. Je hebt een can-do mentaliteit en gaat samen met jouw juniors the extra mile om deadlines te halen.
 • Afgestudeerd in een fiscale Master of Bachelor. Heb je een graduaat met gelijkgestelde ervaring? Niet twijfelen, ook jij komt in aanmerking!
 • Analytisch ingesteld. Jouw drijfveer is het vinden van oplossingen voor fiscale vragen, of je streeft ernaar dit te kunnen.
 • Grote fan van digitalisering en innovatie. Werken met tools en boekhoudpakketten, zoals bijvoorbeeld Silverfin of Yuki, is voor jou dan ook a piece of cake.
 • Een goede kennis van de Nederlandse taal is een must;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
Ben je nog net geen senior, maar heb je wel de juiste ambitie? Ook dan ben je bij ons welkom! We bekijken samen met jou welk takenpakket het beste bij je past.
Ben je er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan bij Filotax? Klik dan nu op de sollicitatieknop!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons