De juiste investeringsvorm.

Het rendement van je investering veiligstellen begint bij het bepalen van de juiste investeringsvorm. Bij PIA Group kan je rekenen op een keten van adviseurs die je helpen de juiste keuze te maken. De cashflowanalyse van onze accountant toont aan hoeveel je kan investeren. Daarna bekijkt onze bedrijfseconomische expert samen met jou welke investeringsvorm het best bij je past. Zet je eigen of vreemd kapitaal in? Ga je voor een krediet, een bulletkrediet of een lease? Onze expert weegt de voor- en nadelen van elke investeringsvorm af en zorgt voor hands-on investeringsadvies op maat.

En daar stopt het niet. Want omdat we bij PIA Group net zo ondernemend zijn als jij, houden we proactief rekening met de fiscale kant van het verhaal en alle andere elementen die je investering kunnen stroomlijnen. Zo bekijken we of je in aanmerking komt voor innovatieaftrek of subsidies, kijken we je vastgoedcompromis na, en zorgen we voor juridisch advies bij de opmaak van contracten – voor een allround ondersteuning die écht het verschil maakt.

Een succesvolle onderhandeling.

Als je kiest voor een investering met nieuw kapitaal volgt vroeg of laat een onderhandeling met een financiële instelling. Met onze experts aan je zijde sta je tijdens die gesprekken in de ultieme onderhandelingspositie. Dankzij hun jarenlange ervaring in investeringskredieten en kredietonderhandelingen weten ze exact wat er nodig is om een financiële instelling mee te krijgen in jouw verhaal.
Zo draaien we de rollen om en wordt je kredietaanvraag geen eenzijdige overeenkomst, maar een constructieve samenwerking tussen partners. Bovendien proberen we ervoor te zorgen dat je niet persoonlijk borg hoeft te staan en spelen we minstens drie partijen tegen elkaar uit. Zo kan jij rekenen op een krediet aan gunstige voorwaarden en krijgt je investering alle kans op slagen.

Onze kantoren

Ontdek alle kantoren

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons