Onze diensten

Vermogensadvies bij PIA Group

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je privésituatie en vice versa. Daarom vinden wij het bij PIA Group belangrijk om je te helpen je patrimonium voor elke fase in je leven optimaal te organiseren – ook voor als je er niet meer bent. Omdat onze experts je onderneming en je privéleven door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo kunnen ze je keer op keer vermogensadvies geven op basis van je werkelijke situatie – en de juiste prioriteiten.

Vermogensplanning en pensioenopbouw.

Het uitgangspunt voor vermogensplanning is even eenvoudig als complex: wat bezit je momenteel, wat verwacht je nog, en wat wil je met je vermogen doen – op korte en lange termijn? Op basis van jouw ambities en levensfase stippelt je PIA-adviseur samen met jou een vermogensplanning uit om te bepalen hoe je je vermogen best structureert en hoe je middelen uit je vennootschap op een optimale manier naar je privévermogen brengt.
Zo zorgen we voor een solide pensioenopbouw en het nodige vermogen zodat je ook na de verkoop, overdracht of stopzetting van je onderneming je levensstandaard kan behouden. En omdat vermogen geen statisch gegeven is, volgen we je persoonlijke en zakelijke situatie nauwlettend op om indien nodig je planning gericht te kunnen bijsturen.

Successieplanning.

Om een zorgeloze overdracht van je vermogen te garanderen, start je best zo vroeg mogelijk met de voorbereiding van je successieplanning. Omdat onze experts dicht bij jou staan en dus een goed beeld hebben van je vermogen en je persoonlijke situatie, zijn ze perfect geplaatst om je daarbij te ondersteunen. Je PIA-adviseur houdt rekening met het globale plaatje van jouw onderneming en privésituatie en helpt je navigeren doorheen de complexe wetgeving en mogelijkheden van successieplanning, schenkingen en nog veel meer. Zo kan jij je vermogen structureren zoals je het zelf wil – zelfs als je er niet meer bent.

Onze kantoren

Ontdek alle kantoren

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons