Accountantskantoor Dejonckheere

Ambitieuze ondernemers hebben een persoonlijke kwaliteitsvolle service nodig. Laat dat nu net zijn waar Accountantskantoor Dejonckheere in de regio Ieper-Poperinge voor bekend staat. Van een nauwgezette opvolging van je boekhouding tot fiscale begeleiding en gespecialiseerd advies voor jouw ondernemingsprojecten: Marc Dejonckheere en zijn team staan voor je klaar.

Contacteer ons

Voor elk type onderneming.

In welke sector je ook actief bent, bij Accountantskantoor Dejonckheere ben je van harte welkom. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van de meest uiteenlopende dossiers met een uitgebreid gamma aan fiscale en bedrijfseconomische materies. Van zelfstandige winkelier tot kmo en van managementvennootschap tot groot bedrijf: bij ons vind je de service en het advies die je nodig hebt.

Aan deskundig advies geen gebrek.

Ons dynamisch kantoor bestaat uit een team van bekwame en ervaren dossierbeheerders. Dankzij continue bijscholing blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste regelgevingen. Daardoor kunnen wij jou steeds de nodige actuele expertise bieden. Verder zijn wij ook lid van het ITAA en behoren wij tot PIA Group. Conclusie? Geen gebrek aan deskundig advies.

Online en offline.

Een vlotte communicatie en persoonlijke all-in service? Die bieden we jou zowel offline als online. Een selectie efficiënte digitale tools zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen samenwerken, zodat je minder tijd aan je boekhouding moet besteden. Bovendien werken onze bekwame en ervaren dossierbeheerders teamoverschrijdend. Zo ben je altijd verzekerd van een snelle, stipte dienstverlening.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Business Intelligence

Boost de efficiëntie van je onderneming met slimme rapportering, controlling as a service en performante digitale tools.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons