Fiscaliteit bij Fidiaz

Hou je zaak financieel gezond. Belastingen, successie, investeren, het algemene kostenplaatje... Dat draait allemaal rond cijfers. Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van jouw onderneming is onze specialiteit.

Altijd een correcte btw-behandeling.

De aangifte van de vennootschaps- en personenbelasting, btw-listings, intracommunautaire opgaven en andere btw-formaliteiten: onze experts staan je met raad en daad bij. 

 Over btw-tarieven en recuperatie

Welke btw-tarieven moet ik hanteren voor dienstprestaties of het verkopen van bepaalde producten? 6%, 12% of 21%? Hoeveel btw kan ik recupereren? Hoe zit het met klantengeschenken, restaurantbezoeken, …? Wat doe ik als ik producten of diensten naar andere landen (EU of niet EU) wil uitvoeren? En hoe zit dat met werken in onroerende staat? Wat is het btw-tarief dat ik moet hanteren?

Buitenlandse ondernemers

Als je een buitenlandse ondernemer bent die zaken wil doen in België, kan je ervoor kiezen om je te laten vertegenwoordigen door een Fidiaz-expert die je door het Belgische fiscaliteitsland gidst.

Jouw belastingen tot in de puntjes geregeld.

Van je vennootschaps- en personenbelasting of een goede belastbare basis tot een sterke voorbereiding bij een bezoek van de fiscus: met Fidiaz rijd je een foutloos parcours.

Vennootschaps- en personenbelasting: jouw optimalisatiemogelijkheden

De vennootschaps- en personenbelasting zijn zeer complex, maar bieden eveneens een aantal mogelijkheden om te optimaliseren. Voordelen in natura, kosten eigen aan de werkgever, liquidatiereserves, gespreid te belasten meerwaarde, notionele intrestaftrek, groepsverzekering, tax shelter, etc. Het zijn maar enkele opties.

Hou je belastbare basis in het oog

Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van je onderneming is onze specialiteit. Fidiaz zorgt ervoor dat je belastbare basis onder controle blijft. Onze experts begeleiden je hier graag bij.

 Altijd voorbereid op een controle

Koud zweet bij een telefoontje van de fiscus? Door de toenemende fiscale controles is het belangrijk dat je degelijk voorbereid bent op de verdediging bij een controle. Fidiaz begeleidt en verdedigt je graag.

Meer weten?

We helpen je graag verder.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons