Rapportering bij Fidiaz

In jouw onderneming is er ontzettend veel data aanwezig. Maar het is niet altijd eenvoudig om deze correct te interpreteren. Misschien beschik je wel over een goede rapportering, maar kruipt er elke maand veel tijd in om deze op te stellen? Geen zorgen, want wij kunnen helpen om een performante en geautomatiseerde rapportering op te zetten die jouw business inzicht geeft in de KPI’s die er echt toe doen. 

Bright Analytics, Qlik & Silverfin.

Samen gaan we aan de slag met platformen zoals Bright Analytics, Qlik en Silverfin voor de
  • Vertaling van jouw strategie in de juiste KPI’s
  • Rapportering van financiële en operationele KPI’s
  • Heldere dashboards
  • Budgettering, cash forecasting en consolideren van cijfers
De nadruk ligt daarbij op automatisatie. De platformen worden continu bijgewerkt met de laatst beschikbare financiële en operationele data. Tijd die vroeger naar input ging, komt nu vrij voor analyse.
Als adviseur zijn wij onafhankelijk van elk van deze platformen. We zullen dus steeds de oplossing voorstellen die naar ons idee het beste aansluit bij jouw specifieke noden.

CFO-as-a-Service en digitalisatie

Rapportering opzetten is één ding, maar hoe trek je de juiste conclusies voor je zaak als je geen CFO in dienst hebt? Beschikt jouw onderneming al over de juiste benchmarks (budgetten, sectordata,…) om de resultaten af te toetsen? En heb je een goed zicht op hoe de cash in de komende maanden zal evolueren?
Daarnaast hangt de beschikbaarheid én betrouwbaarheid van de data natuurlijk sterk af van de interne bedrijfsprocessen en de digitale tools die deze ondersteunen. Ook hierbij kunnen we jou ondersteunen. Van slimme apps tot volledig geïntegreerde boekhoudpakketten en ERP-systemen: Fidiaz helpt je jouw bedrijfsprocessen te analyseren en hierbij de juiste digitale tools te selecteren.
Meer informatie over CFO-as-a-Service en digitalisatie lees je hier.

Meer weten?

We helpen je graag verder.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons