Legal bij PIA Group

Bij PIA Group begrijpen we dat de juridische bijstand die je als ondernemer nodig hebt, verandert naarmate je onderneming evolueert. En we begrijpen ook dat je liever niet vervalt in een juridisch steekspel. Daarom staan we je bij met constructief en bemiddelend juridisch advies van oprichting tot ontbinding. Bovendien kunnen we onder één dak een beroep doen op zowel juridische en fiscale als boekhoudexperts. Zo kan jij rekenen op advies dat op alle vlakken is afgestemd op jouw realiteit.

Geïntegreerde juridische hulp.

Zakelijk juridisch advies is een vak apart. Waar juristen en advocaten voor hun juridische aanbevelingen traditioneel vooral kijken naar de letter van de wet, schakelen de juridisch adviseurs van PIA Group ook onze in-house fiscale experts en accountancy-adviseurs in.
Samen zorgen ze voor antwoorden op al je juridische vragen die niet alleen volledig voldoen aan de geldende wetten van het gebied waarin je onderneming actief is, maar die ook zijn afgestemd op je financiële en fiscale situatie, op je commerciële positie én op je persoonlijke en zakelijke ambities. Zo kan je rekenen op geïntegreerde juridische hulp die je onderneming ook op alle andere vlakken vooruithelpt.

Familiale planning.

Bij PIA Group begrijpen we dat je zaak verbonden is met je privéleven en vice versa. Daarom helpen wij je nadenken over de organisatie van je privésituatie en de implicaties op je zaak. Onze experts begeleiden je van A tot Z en houden rekening met de praktische, fiscale én emotionele kant van het verhaal.

Vereffening.

Je zaak stopzetten? Dankzij de wisselwerking met onze accountants kan je bij PIA Group rekenen op helder juridisch advies en een gecoördineerde aanpak die je onder meer helpt je vennootschap vlot over te dragen en je middelen zo te structureren dat je je levensstandaard kan behouden.

Familiale overdracht.

Je zaak overlaten aan je kinderen is vaak een logische stap, en toch komt er heel wat bij kijken. De specialisten van je PIA-kantoor geven het volledige kader juridisch vorm zodat niemand voor verrassingen komt te staan en je je zaak met een gerust hart kan overdragen.

Wettelijke bekendmaking.

Van nieuwe bestuurders tot een nieuwe commerciële naam, een extra vestiging, een adreswijziging en nog veel meer: de adviseurs van PIA Group zorgen voor de correcte afwikkeling van alle mogelijke juridische formaliteiten en wettelijke bekendmakingen.

Juridisch advies bij het oprichten van een bedrijf.

Grootste plannen? Bij PIA Group helpen we je bij de opstart van je zaak en alles wat erbij komt kijken - van een allesomvattende oprichtingsakte tot waterdichte raamcontracten, een doordacht financieel plan, en nog veel meer. Zo begin jij zonder zorgen aan je nieuw zakelijk avontuur.

Juridisch advies bij groei.

Is je vennootschap een succes en wil je je groei optimaal beheren? Ook dan staan we je bij met raad en daad. Van het uitgeven van nieuwe aandelen tot het begeleiden van een overname en advies bij investeringen: onze experts ter zake ondersteunen je in alle facetten van je groei - van advies tot uitvoering.

Onze kantoren

Ontdek alle kantoren

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons