Officium

Officium is jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële ervaringsdeskundige in Destelbergen. Ons verhaal begon in 1996 toen Freddy Claeys samen met twee collega’s het kantoor oprichtte. In 2015 kwam Jochen Van Driessche erbij. Hij groeide uit tot een enthousiaste opvolger van de stichters. Samen met een team van acht gedreven medewerkers geeft men elke dag het beste van zichzelf om jou een écht persoonlijke service te bieden.

Contacteer ons

Destelbergen

Adres

Koedreef 30, 9070 Destelbergen

Open Google Maps

Heb jij ook zoveel vragen over de nieuwe amateurkunstenvergoeding?

De kleine vergoedingsregeling (KVR) voor kunstenaars is sinds 1 januari 2024 definitief vervangen door de amateurkunstenvergoeding (AKV). Maar wat betekent dit nu precies voor jou? Aan welke voorwaarden moet je als uitvoerder of opdrachtgevers voldoen? En waar moet je extra op letten? Samen met zijn team beantwoordt Jochen Van Driessche, kantoorverantwoordelijke van Officium en gespecialiseerd in de boekhouding van artiesten, al jouw vragen.

Persoonlijke, open communicatie.

Bij Officium kom je terecht in een warm kantoor waar een persoonlijke service voorop staat. Iedereen uit eender welke sector kan bij ons terecht. Hoe groot of klein jouw dossier ook is, wij garanderen jou een correcte begeleiding en opvolging. Hierdoor zijn we allesbehalve het stereotype beeld van ‘de boekhouder’. Uiteraard zijn we ook helemaal mee met de digitalisatie. Met de online tools die we ter beschikking stellen, win je heel wat tijd en bewaar je steeds het overzicht. Zo kan jij je focussen op de core van je activiteiten.

Ook een hart voor de artistieke en culturele wereld.

Omdat ons klantenbestand actief is in diverse sectoren en regio’s is iedereen welkom. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de boekhoudkundige en fiscale principes van de artistieke en culturele wereld. Of je nu een kunstenaar, artiest of acteur bent: jouw boekhouding vraagt om een specifieke kennis. Door onze binding met deze sector zijn wij gespecialiseerd en vertrouwd met diverse zaken op vlak van de sociale zekerheid, het kunstenaarsstatuut, auteursrechten , … eigen aan artistieke/creatieve activiteiten in de breedste zin van het woord. Daarom zijn onze experts met hun jarenlange ervaring de ideale adviseur om jou te begeleiden bij de opstart en uitbouw van jouw onderneming.

Een brede, proactieve kijk.

Onze ervaring en expertise is er dus voor iedere eenmanszaak, kmo en vzw in eender welke sector of regio. Ons enthousiast team is het gewoon om breder, verder en proactief te denken. Dat is jouw garantie op een meer nauwgezette opvolging van je administratieve verplichtingen en een betere optimalisatie van je fiscale situatie.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.

Vermogensplanning

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons