Officium

Officium is jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële ervaringsdeskundige in Destelbergen. Ons verhaal begon in 1996 toen Freddy Claeys samen met twee collega’s het kantoor oprichtte. Met Jochen Van Driessche als enthousiaste opvolger, blijft het kantoor ook in de toekomst gegarandeerd voor jou klaarstaan. Een team van acht gedreven medewerkers geeft elke dag het beste van zichzelf om jou een écht persoonlijke service te bieden. 

Adres

Koedreef 30, 9070 Destelbergen

Open Google Maps

Persoonlijke, open communicatie.

Bij Officium kom je terecht in een warm kantoor waar een persoonlijke service voorop staat. Iedereen is welkom, waardoor we allesbehalve het stereotypebeeld van ’de boekhouder’ zijn. Hoe groot of klein jouw dossier ook is, wij garanderen jou een correcte begeleiding en opvolging. Uiteraard zijn we ook helemaal mee met de digitalisatie. Met de online tools die we ter beschikking stellen, win je heel wat tijd en bewaar je steeds het overzicht. Zo kan jij je focussen op de core van je activiteiten.

Een hart voor de artistieke wereld.

Of je nu een kunstenaar, artiest of acteur bent: de boekhouding in de artistieke/culturele wereld vraagt om een specifieke kennis. Het in orde brengen van je kleine vergoedingsregeling, je subsidies of auteursrechten eigen aan je creatieve activiteiten zijn voor ons dagelijkse kost. Net daarom zijn onze experts met hun jarenlange ervaring de ideale adviseur die jou begeleiden bij de opstart en uitbouw van jouw onderneming.

Een brede, proactieve kijk.

Het feit dat we bij Officium vertrouwd zijn met een specialistische accountancy, belet ons niet om ook de geschikte partner te zijn voor eenmanszaken, kleine kmo’s of vzw’s met een meer gewone boekhouding. Ook jij als beenhouwer, bakker of lokale bloemist bent dus welkom. Ons team is het gewoon om breder, verder en proactiever te denken. Dat is jouw garantie op een meer nauwgezette opvolging van je administratieve verplichtingen en een betere optimalisatie van je fiscale situatie.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.
Meer weten over onze diensten? We helpen je graag verder.
Contact