M&A bij PIA Group

Een fusie of overname is een grote stap op het groeipad van je onderneming. Of je nu jouw bedrijf wil verkopen, een bedrijf wilt overnemen of je benieuwd bent naar de waardering ervan: PIA Group heeft de nodige M&A-experts in huis die jou hier graag bij ondersteunen. Met onze menselijke onderhandelingen zorgen we voor goede afspraken en leggen we de basis voor een vlotte afhandeling.

Verkoop van je bedrijf

Het verkopen van je bedrijf waaraan je jarenlang hard hebt gewerkt doe je niet overhaast. Integendeel, het vergt heel wat kostbare tijd die je als ondernemer vaak niet zomaar hebt. Daarom kan je rekenen op onze ervaren specialisten. Met de nodige zorg, vakkennis en discretie zorgen ze voor een op maat gemaakte voorbereiding en begeleiding doorheen het volledige verkooptraject, waarbij er gericht gezocht wordt naar kandidaat overnemers in binnen en buitenland.

De aankoop van een bedrijf

Een bedrijf kopen of overnemen? Daar kunnen heel wat diverse redenen voor zijn. Maar één ding is zeker: je wilt groeien. En daar ondersteunen onze M&A-specialisten jou graag bij. Ze begrijpen niet alleen dat het overnemen van een bedrijf een gevoelige zaak kan zijn, maar ze beschikken ook over de nodige expertise en een aanbod op maat van jouw wensen.

De waardebepaling van je bedrijf

Het bepalen van een correcte waardering is van groot belang bij de verkoop of overname van je bedrijf. Maar let op, want de waarde is steeds afhankelijk van het type bedrijf en je specifieke ondernemingssituatie. Onze M&A-experts staan daarom garant voor een objectieve, onafhankelijke en marktconforme waardebepaling.

Nood aan de hulp van onze specialisten?

Of je nu jouw bedrijf wil verkopen, een bedrijf wil overnemen of ondersteuning zoekt bij de waardebepaling van je bedrijf: onze experts staan voor je klaar! Aarzel dus niet en neem contact met hen op.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons