Buyse, De Vlieger & Co Accountants-Belastingconsulenten

Al meer dan 25 jaar biedt Buyse, De Vlieger & Co een kwaliteitsvolle dienstverlening op vlak van boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Vanuit ons accountantskantoor in Leuven, het economisch hart van Vlaams-Brabant, delen wij onze vakkennis op een professionele maar ook heel persoonlijke manier met ondernemers en particulieren.

Contacteer ons

Veltem-Beisem

Adres

Brusselsesteenweg 341, 3020 Veltem-Beisem

Open Google Maps

Service en advies met meerwaarde.

Met onze service en adviezen richten we ons zowel op kmo’s, vrije beroepen als VZW’s. Ook dokters en paramedici staan wij graag met expertise op maat bij. Bij Buyse, De Vlieger & Co vinden wij het belangrijk dat jij je als drukbezette professional kan focussen op jouw core business. Jou ontzorgen van je boekhoudkundige verplichtingen en de fiscale druk op jou zo goed mogelijk verlichten staan voor ons dan ook voorop.

Hoe pakken wij de zaken aan?

Samen met jou streven wij naar een duurzame relatie. We begeleiden je met zorg en gaan voor een 100% persoonlijke aanpak. Daarom krijg je een vertrouwd contactpersoon toegewezen voor al jouw vragen. Verder kiezen wij voluit voor digitalisering waardoor we geen tunnelvisie creëren, maar een breed panorama. Samen kiezen we voor jou de tools en applicaties die onze samenwerking efficiënter maken en jou helpen om ook elk ogenblik het overzicht over je financiële situatie te behouden.

Ook thuis in het buitenland.

Lonkt het buitenland? In onze service vinden ook Belgische filialen van buitenlandse ondernemingen precies terug wat ze nodig hebben. Een lokale aanpak met een brede en wereldse visie: dat is wat Buyse, De Vlieger & Co jou biedt.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.

Buitenlandse btw

In Europa is het vandaag eenvoudiger dan ooit om producten en diensten over de grenzen heen aan de man te brengen. Maar wat btw in het buitenland betreft, blijven internationale transacties een complex verhaal. Onze experts staan klaar om je flows en aangiftes zo te optimaliseren dat je altijd alles uit je onderneming haalt - waar je ook actief bent.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Expertise

Medische sector

Als (huis)arts, specialist of andere medicus zorg jij dagelijks voor ons. Dankzij de gespecialiseerde kennis van onze experts zorgt PIA Group voor jouw fiscale en financiële gezondheid. Het beste advies op elke mogelijke manier dichter bij jou brengen? Dat is waar wij voor gaan!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons