Delta Accountants

Op zoek naar een financieel expert, dicht bij jou in de buurt? Of het nu gaat over boekhoudkundig, fiscaal of juridisch advies, we zetten onze expertise in met het oog op de groei van jouw bedrijf. Want op Delta Accountants kan je rekenen. En dit sinds 2016, vanuit ons kantoor in het ondernemende hart van Roeselare.

Contacteer ons

Rumbeke

Adres

Armoedestraat 18, 8800 Rumbeke

Open Google Maps

Van alle markten thuis

Ons divers klantenbestand omvat zowel kmo’s, eenmanszaken als vrije beroepen. We zijn van alle markten thuis, met specialisatie in de vleesverwerkende sector. Reeds jarenlang adviseren we tal van producenten, groothandels en slagers in de ruime regio rond Roeselare. Hierdoor zijn we hun vertrouwenspartner op het vlak van boekhouding en fiscaliteit.

Expertise & ervaring

Meer weten over de huurovereenkomst van je handelspand? Of waar jouw uitdagingen liggen en hoe je die op de meest efficiënte manier aanpakt? Onze specialisten beantwoorden jouw vragen op basis van hun expertise en ervaring. Ons deskundig advies en proactief meedenken helpen jou om al je professionele en persoonlijke financiële doelstellingen te realiseren. Zo tillen we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau.

Persoonlijke aanpak

Bij Delta Accountants staat de persoonlijke aanpak centraal. Aan de hand van tussentijdse besprekingen houden we de vinger aan de pols. Op die manier kunnen we proactief beslissingen nemen en optimaliseren. Je vraagt je ongetwijfeld af hoe je een maximaal overzicht behoudt en minder tijd verliest aan boekhouding en administratie. We maken je graag wegwijs in de digitale tools zodat jij je nog meer kan focussen op je corebusiness.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van! Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.

Corporate finance

Maximaliseer de waarde van je onderneming met een financieel plan op maat en gericht advies van oprichting tot overname.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons