EMD Accounting & Tax

Wie EMD Accounting & Tax zegt, zegt professionalisme, een familiale aanpak en dynamiek. Onder leiding van Michaël Deraemaecker en Ellen Meulemans zorgt ons gedreven team voor een nauwgezette opvolging van je boekhouding. Daarnaast vormen we een handvat voor jouw ondernemersverhaal. Dankzij onze focus op kennis kan je rekenen op gespecialiseerd advies en een gepaste fiscale begeleiding. Want ambitieuze ondernemers verdienen een kwaliteitsvolle service. Niet alleen in Tienen, maar ook ver daarbuiten.

Contacteer ons

Hoogkwalitatief en onderbouwd advies.

In een wereld waarin het wettelijke en fiscale kader voortdurend verandert, zetten we hard in op kennis, opleiding en bijscholing. Het resultaat? Hoogkwalitatief en onderbouwd advies waarvoor men van ver naar EMD komt. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkundigheid durven we diep in de materie duiken. We deinzen niet terug van complexe uitdagingen, overlopen alle mogelijke opties en bekijken met ons perfectionistisch oog hoe we jouw onderneming het beste kunnen helpen, adviseren of begeleiden.

Thuis in elke sector.

Ons gemotiveerd team bestaat uit een brede kern van toegewijde accountants die thuis zijn in elke sector. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van de meest uiteenlopende dossiers met een uitgebreid gamma aan fiscale en bedrijfseconomische materies. We maken graag tijd om jou en je ondernemersverhaal te leren kennen. Want alleen zo kunnen we je écht begrijpen en begeleiden. We garanderen je persoonlijk advies op maat dat écht het verschil maakt voor jou en jouw financiële beslissingen.

De dynamiek van EMD.

Bij EMD zijn we niet zomaar een groep van experts of accountants. We zijn echte ondernemers met de nodige capaciteiten om proactief met je mee te denken. Je onderneming is onlosmakelijk verbonden aan je persoonlijke financiën. Maar doordat we zowel jouw bedrijf als privésituatie door en door kennen, beschikken we over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Daarom zijn we perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons