Accountancy

Bij PIA Group is een accountant veel meer dan alleen een boekhouder. Onze accountancy-experts zorgen voor een correcte en efficiënte afhandeling van al je boekhoudkundige verplichtingen, zoals het opstellen van de jaarrekening en het indienen van de fiscale aangifte. Ze denken bovendien proactief met je mee om je boekhouding keer op keer verder te stroomlijnen. Zo weet je zeker dat je cijfers zorgvuldig worden opgevolgd, en kan jij je intussen concentreren op wat écht telt.

Zoveel meer dan alleen boekhouding.

Bij PIA Group wordt je boekhouding dagelijks proactief opgevolgd door een vast team dat je dossier door en door kent. Dankzij onze unieke in-house expertise kunnen onze accountants bij complexe vragen bovendien meteen terecht bij onze eigen experts in btw, juridisch advies, corporate finance en nog veel meer. Zo ben je altijd zeker van een solide, correcte boekhouding die op alle mogelijke vlakken is geoptimaliseerd.
Daarnaast vertalen onze accountancy-experts jouw boekhoudkundige resultaten in concrete inzichten en hands-on advies op maat. Zo weet je altijd exact waar je staat met je onderneming en kan je de inzichten uit je boekhouding meteen inzetten om je beleid te finetunen.

Piazza. De digitale tool voor een slimme administratie.

Je administratieve flows stroomlijnen kan je heel wat werk en geld besparen. Om je optimaal te kunnen ondersteunen, ontwikkelde PIA Group daarom een eigen digitaal platform vol slimme tools om je administratie te vereenvoudigen. Piazza biedt onder meer een handige zoekfunctie om facturen en aankoopbonnen terug te vinden, een tool om in enkele kliks offertes, facturen en bestelbonnen aan te maken in je eigen huisstijl, en gestroomlijnde flows om facturen te betalen. Bovendien heb je dankzij de automatische koppeling met je bankafschriften altijd een compleet overzicht van openstaande facturen – voor meer gemoedsrust en een meer efficiënte administratie.

Iedereen welkom.

De experts van PIA Group zijn gespecialiseerd in accountancy en advisory voor ondernemende kmo’s, maar uiteraard kan je ook als starter, zelfstandige, managementvennootschap of vrij beroep bij ons terecht. Bovendien kunnen dankzij onze brede in-house expertise zelfs grote internationale holdings bij PIA Group rekenen op hands-on, persoonlijk advies op maat.

Veel gestelde vragen over accountancy

Onze kantoren

Ontdek alle kantoren

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons