Marel

Op zoek naar een professionele totaalservice voor jouw boekhouding en fiscaliteit in Roeselare, het ondernemers- en handelscentrum van Zuid West-Vlaanderen? Dan ben je van harte welkom bij Kantoor Marel. Sinds de jaren 80 bieden we jou een totaalservice op maat waarbij jij en de ondernemende visie van jouw bedrijf centraal staan.

Contacteer ons

Roeselare

Adres

Izegemsestraat 52A, 8800 Roeselare

Open Google Maps

Marel, het totaalpakket dat jij nodig hebt.

Onder de deskundige leiding van Isabel Walcarius zet Marel zich elke dag opnieuw in om jou de beste service en het juiste advies te geven. Van kmo’s, eenmanszaken en particuliere klanten tot vrije beroepen en verenigingen: iedereen kan bouwen en vertrouwen op onze betrokkenheid, expertise en begeleiding. Ons deskundig advies en proactief meedenken helpen jou om al je professionele en persoonlijke financiële doelstellingen te realiseren.

Een externe blik die je verder helpt.

Door de strengere regelgeving wordt ondernemen steeds complexer. Hierdoor moeten bedrijfsleiders van alsmaar meer domeinen op de hoogte zijn. De externe blik van jouw ervaren accountant kan jou helpen om samen tot nieuwe inzichten te komen. Ons team van 20 enthousiaste en gemotiveerde boekhouders en fiscalisten denkt doelgericht met je mee. Van start tot finish staan we aan je zijde met onze persoonlijke service. Dankzij ons digitaal portaal zijn we ook online steeds dichterbij dan je denkt.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Goup.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Vermogensplanning

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons