Accountants Tielt

Als er iets typisch Tielt is, dan is het wel dat ondernemers, zelfstandigen en landbouwers hier van aanpakken weten. Dat onze regio zoveel succesvolle bedrijven kent, is daar het beste bewijs van. De service van Accountants Tielt sluit perfect aan op de dynamiek van onze streek. Wij zijn meer dan een boekhouder: wij willen jouw financiële partner zijn die verder kijkt dan cijfers. Je kan dan ook al meer dan 30 jaar rekenen op onze accountancy- en advisorydiensten, met expertise in kmo’s en landbouw.

Contacteer ons

Tielt

Adres

Wingensesteenweg 6, 8700 Tielt

Open Google Maps

Maak kennis met kantoorverantwoordelijken Julie en Daisy

Julie Haghedooren

Kantoorverantwoordelijke

Daisy Florissoone

Kantoorverantwoordelijke

Thuis in elke sector.

Het team van Accountants Tielt bestaat uit een brede kern experts die thuis zijn in elke sector. Met de uitgebreide kennis die we in huis hebben, ondersteunt ons boekhoudkantoor in Tielt zowel kmo’s, eenmanszaken, vrije beroepen als landbouwers. We zijn een partner met ambitie voor ondernemers met ambitie en garanderen jou bereikbaarheid, betrokkenheid en dossierkennis.

Jouw agrarisch boekhoudkantoor.

Met een groot aantal landbouwbedrijven is Tielt een echte landbouwstreek. Dankzij de samenwerking met DLV hebben wij een bijzondere expertise uitgebouwd op vlak van land- en tuinbouw. Of je nu op zoek bent naar een partner die de bijzonderheden van landbouwfiscaliteit in de vingers heeft of beroep wil doen op een agrarische boekhouder die je kan begeleiden bij de uitbouw van je landbouwbedrijf: je bent bij Accountants Tielt aan het juiste adres.

Ontzorgen en ondersteunen.

Bij Accountants Tielt ontzorgen we je graag van de administratieve en boekhoudkundige verplichtingen die bij jouw financiële administratie horen. Uiteraard kan je ook voor fiscale optimalisaties en bedrijfsadvies op ons rekenen. Wij staan je bij met raad en daad, en dat zowel offline als online. Daarbij schotelen we je geen ingewikkelde vaktaal voor, maar bieden we je heldere adviezen op maat.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.

Corporate finance

Maximaliseer de waarde van je onderneming met een financieel plan op maat en gericht advies van oprichting tot overname.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Landbouw

De landbouwsector kent een bijzonder complexe wetgeving en heel eigen regels. De landbouwspecialisten van PIA Group hebben een jarenlange ervaring in het veld en zijn daarom de perfecte partner voor een boekhouding, financieel advies en subsidiebegeleiding waarmee je als landbouwer maximaal oogst.

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons