Medicorum Accountants

De naam van ons accountantskantoor zegt het al: de medische sector is het hart (‘cor’) van onze dienstverlening. Al meer dan 10 jaar ondersteunt Medicorum huisartsen, specialisten en paramedische specialisten bij hun boekhouding, fiscale optimalisaties en de groei van hun activiteiten. Dat belet niet dat ook heel wat ondernemers uit de ruime Gentse regio bij ons aankloppen. Onze expertise is goed voor de gezondheid van bedrijven uit alle sectoren.

Contacteer ons

Gent

Adres

Foreestelaan 88, 9000 Gent

Open Google Maps

Gespecialiseerd in de medische sector.

Of je als medicus nu een eigen praktijk hebt, in een associatie actief bent of verbonden bent aan een ziekenhuis: je boekhouding vraagt een specifieke kennis, waar het Medicorum-team in uitblinkt. Het derdebetalerssysteem, het poolen van inkomsten, het verwerken van het globaal medisch dossier: voor ons is het dagelijkse kost. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ook de ideale adviseur bij de opstart, de uitbouw en -ja, ook dat- het liquideren van je medische praktijk.

Een brede, proactieve kijk.

Omdat we bij Medicorum vertrouwd zijn met specialistische accountancy, zijn we ook de ideale partner voor ondernemers en particulieren met een meer gewone boekhouding. Ons team is het gewoon om breder, verder en proactiever te denken. Dat is jouw garantie op een meer nauwgezette opvolging van je administratieve verplichtingen en een betere optimalisatie van je fiscale situatie.

Persoonlijke service, ook digitaal.

Bij Medicorum nemen we persoonlijke service serieus. Elke klant krijgt een eigen dossierbeheerder die jouw dossier door en door kent. Heb je bijzonder advies nodig over accountancy, btw, een juridisch facet, vermogensopbouw of een andere specifieke materie? Dan haalt hij er de nodige experts bij. Zo ben je altijd verzekerd van een dienstverlening op het hoogste niveau. Uiteraard zijn we bij Medicorum ook helemaal mee met de digitalisatie. Met de online tools die we ter beschikking stellen win je heel wat tijd en bewaar je steeds het overzicht. Zo kan jij je focussen op de core van je activiteiten.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Btw-advies

Ga voor een slimme btw-strategie op lange termijn en gestroomlijnde, correcte btw-aangiftes in binnen- en buitenland.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Expertise

Medische sector

Als (huis)arts, specialist of andere medicus zorg jij dagelijks voor ons. Dankzij de gespecialiseerde kennis van onze experts zorgt PIA Group voor jouw fiscale en financiële gezondheid. Het beste advies op elke mogelijke manier dichter bij jou brengen? Dat is waar wij voor gaan!

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons