Ackmo

Ackmo is een ondernemend kantoor van accountants en belastingadviseurs. Wij staan al meer dan 40 jaar voor je klaar in Borsbeek, in het hart van de dynamische Zuidrand van Antwerpen. Van hieruit werken we voor klanten in heel Vlaanderen. Onze uitgebreide kennis van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsvoering is jouw garantie op persoonlijk advies op maat.

Contacteer ons

Borsbeek

Adres

Eugeen Verelstlei 54, 2150 Borsbeek

Open Google Maps

Jou ontzorgen is onze ambitie.

Of je nu een familiale bedrijvengroep, een kmo of een eenmanszaak bent, onze experts geven je graag de nodige inzichten om je zaak vooruit te helpen. We streven ernaar om je maximaal te ontzorgen op boekhoudkundig, fiscaal en administratief vlak. Daarnaast kan je bij ons ook steeds terecht voor juridisch advies, subsidiebegeleiding, milieuadvies en andere advisorydiensten.

Ackmo’s werkwijze.

Complexe tabellen en onbegrijpelijk vakjargon? Daar doen wij niet aan mee. Persoonlijk contact en klare taal is waar wij resoluut voor kiezen. Ook aan de nodige digitale ondersteuning is er geen gebrek. Dankzij ons digitaal portaal behoud je steeds het overzicht van de financiële staat van jouw zaak.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Junior Advisor Accountancy & Tax – Ackmo in Borsbeek

Start jij binnenkort als Junior Advisor Accountancy & Tax bij Ackmo in Borsbeek? Dan word je ongetwijfeld warm ontvangen door een ervaren team vol experts. Samen bouwen we mee aan jouw carrière en ontpop jij jou als een krak in je vak.

Senior Advisor Accountancy & Tax – Ackmo in Borsbeek

Een accountancykantoor waar zowel ruimte is voor diverse uitdagingen als voor een goede work-life balance? Dat is Ackmo in het Antwerpse Borsbeek!

Onze diensten

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Juridisch advies

Laat je bijstaan met constructief, bemiddelend juridisch advies op maat van oprichting tot ontbinding.

Vermogensadvies

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons