United Accountants

Op zoek naar een professionele totaalservice voor jouw boekhouding en fiscaliteit in Gent, het ondernemers- en handelscentrum van Oost-Vlaanderen? Dan ben je meer dan welkom bij het kantoor United Accountants. Bij ons kan je steeds rekenen op een professionele ondersteuning van A tot Z.

Contacteer ons

Gent

Adres

Foreestelaan 88 , 9000 Gent

Open Google Maps

Het totaalpakket dat jij nodig hebt.

Ons team bestaat uit een brede kern experts die thuis zijn in elke sector. Met de uitgebreide kennis die we in huis hebben, ondersteunen we zowel kmo’s, eenmanszaken, vrije beroepen als particuliere klanten. We zijn een partner met ambitie voor ondernemers met ambitie en garanderen jou bereikbaarheid, betrokkenheid en dossierkennis.

Advisory op z’n best.

Door de strengere regelgeving op het vlak van fiscaliteit en btw wordt ondernemen complexer. Hierdoor moeten bedrijfsleiders van steeds meer domeinen op de hoogte zijn. De externe blik van jouw erkende accountant kan jou helpen om samen tot nieuwe financiële inzichten te komen. Ons team van enthousiaste en gemotiveerde boekhouders en fiscalisten denkt doelgericht met je mee. Ook voor juridische zaken, M&A en digitalisatie staan we je met raad en daad bij. Daarbij schotelen we je geen ingewikkelde vaktaal voor, maar bieden we je heldere adviezen op maat.

Een globale aanpak.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je persoonlijke financiën en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privésituatie door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Fiscaal advies

Optimaliseer je uitgaven en investeringen en spaar geld en middelen uit met een slimme fiscale strategie op maat.

Btw-advies

Ga voor een slimme btw-strategie op lange termijn en gestroomlijnde, correcte btw-aangiftes in binnen- en buitenland.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons