LCA-Accomed

LCA-Accomed is jouw accountant-adviseur met een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Al meer dan 20 jaar staat ons 30-koppig team met veel knowhow en enthousiasme voor jou klaar in Hasselt. Of je nu een starter of ervaren ondernemer bent: op ons kan je gegarandeerd rekenen. Want jou ontzorgen met ons kwalitatief en stipt advies is waar wij voor gaan!

Contacteer ons

LCA-Accomed

Adres

Trekschurenstraat 126, 3500 Hasselt

Open Google Maps

Ontdek onze diensten

Boekhouding

Het beheren van je boekhouding vergt veel tijd en oog voor detail. Elke factuur, transactie, nota en fiche moet correct worden ingevoerd en logisch worden georganiseerd. Laat dit gerust over aan onze deskundigen. Bij LCA-Accomed omarmen we een volledig digitale aanpak voor de verwerking van jouw boekhoudkundige documenten. Hierdoor verloopt alles sneller en efficiënter, en creëer je meer ruimte voor jouw eigen bedrijfsactiviteiten.

Corporate finance

Heb je de voorbije jaren een mooi bedrijf uitgebouwd en wordt het nu tijd om het over te laten? Misschien staat de volgende generatie klaar om de fakkel over te nemen. Of je wenst je bedrijf net te laten groeien door een overname? LCA-Accomed is jouw partner tijdens alle fases van dit proces.

Fiscaliteit

Bij LCA-Accomed streven we ernaar om de fiscale druk op jouw onderneming te optimaliseren. We analyseren zorgvuldig jouw situatie en bieden gepersonaliseerd fiscaal advies om zowel voor je vennootschapsbelasting als je personenbelasting de meest gunstige fiscale route te bepalen. Samen halen we het maximale uit jouw onderneming en voorkomen we onaangename verrassingen.

Juridisch advies

Wie iets mispeuterd heeft, neemt best een advocaat onder de arm. Maar is dat ook de beste keuze als je als ambitieuze kmo juridisch advies nodig hebt? Volgens ons niet, want de insteek is volledig anders. Advocaten vertrekken vanuit een defensieve instelling en gaan bijna altijd uit van een conflict, maar bij ons is dat niet zo. Onze Legal Advisors analyseren je situatie en stellen de optimale, bemiddelende juridische strategie voor om je doelen te bereiken.

Vermogensadvies

Het opbouwen van vermogen vereist een nauwkeurige planning. Hoeveel vermogen heb je nodig om na je pensionering dezelfde levensstandaard te behouden? Wij denken graag met je mee om deze vraag te beantwoorden en een passend plan op te stellen. Maximaliseer je vermogen in elke fase van zowel je professionele als persoonlijke leven dankzij ons uitgebreide en op maat gemaakte advies.

Gespecialiseerd in diverse sectoren

Advies voor starters

Heb je zojuist besloten om als zelfstandige te starten? Dan heb je de eerste belangrijke stap al gezet. Een goede begeleiding en opstartdienst kunnen nu ongetwijfeld van pas komen, en daarvoor kun je vertrouwen op onze specialisten. Zo ben je verzekerd van een vlekkeloze start.

Holdings

Benieuwd of een holding past bij jouw plannen? Een holding is een structuur die interessant is bij het financieel vormgeven van overnames. Hij zorgt ook voor risicospreiding en bestuurlijke duidelijkheid. Dat kan voor jou als kmo-ondernemer interessant zijn. Onze experts onderzoeken graag of een holding de geschikte rechtsvorm is voor jouw situatie.

Kmo's

Kmo’s hebben heel wat troeven om te groeien. Denk maar aan hun kleinschaligheid, wendbaarheid en innovatieve denkwijzen. Toch zijn ze vaak ook financieel kwetsbaar. En die kwetsbaarheid willen wij voor jou zo veel mogelijk minimaliseren. Als eigenaar van een kmo kan je daarom vertrouwen op ons accountancy- en adviesadvies, dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Managementvennootschappen

Anno 2024 zijn managementvennootschappen enorm populair. Ook wij merken dat steeds meer klanten naar deze bedrijfsvorm overstappen. Maar let op: door deze stijgende populariteit is de fiscus extra waakzaam. Het oprichten van een managementvennootschap kan namelijk een positief effect hebben op jouw aansprakelijkheid, belastingdruk, persoonlijk vermogen en het verspreiden van je risico’s. Maar is dat ook in jouw situatie het geval? De experts van LCA-Accomed bekijken wat voor jou wat de beste keuze is en of je alles op een correcte manier toepast.

Medische sector

Als medische professional moet je vaak belangrijke keuzes maken. Maar ook jij komt soms in aanraking met zaken waarin je geen specialist bent. Denk maar aan het voeren van je boekhouding of de fiscale en juridische optimalisaties voor je vennootschap. En daarvoor kan je rekenen op de experts van LCA-Accomed. Of je nu huisarts, specialist, tandarts of kinesist bent: bij ons ben je meer dan welkom!

Wie zijn wij?

LCA-Accomed werd opgericht in 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Vandaag wordt het kantoor bestuurd door 4 vennoten: Chris Vanoppen, Jurgen Elsen, Wendy Brems en Francesca Rugiero. Ons team staat dagelijks voor je klaar om jou met de nodige kennis en gedrevenheid bij de staan in alle facetten van jouw onderneming!

Wij zijn lid van PIA Group

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collage-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur.

De vacatures van LCA-Accomed

Junior Advisor Accountancy & Tax

Aan de slag gaan als Junior Advisor Accountancy & Tax bij LCA-Accomed? Da’s werken in een hecht team waar je op eigen tempo kan groeien en jezelf kan ontwikkelen tot een krak in je vak.

Senior Advisor Accountancy & Tax

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Op zoek naar een kantoor dat jou de nodige uitdagingen kan bieden? Dan ben je bij AccountingTeam aan het juiste adres!

Het leven bij LCA-Accomed

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons