Waroquier – Finaccon Accountantskantoor

Accountantskantoor Waroquier – Finaccon vind je in het moderne kantorencomplex Z-Center in Zwevegem. Van daaruit staan Jan Destadsbader en Karim Waroquier, samen het hun team, jou met raad en daad bij in het bijhouden van je boekhouding, het optimaliseren van je fiscale situatie en de begeleiding van de groei van je bedrijf.

Contacteer ons

Zwevegem

Adres

Blokkestraat 41B, 8550 Zwevegem

Open Google Maps

Meer dan een boekhoudkantoor.

Ons kantoor is gegroeid uit de geslaagde samenvoeging van de kantoren Finaccon (Marke) en Waroquier Fiscaal Accountantskantoor (Zwevegem). Die fusie resulteerde in een bijzonder brede expertise. Of je nu actief bent in de bouw, de horeca of de (diensten)sector, iedere kmo of eenmanszaak is welkom bij ons. Je kan steeds rekenen op professionele ondersteuning van A tot Z. Dankzij onze permanente bijscholing ben je verzekerd dat onze service en advies altijd up-to-date zijn.

Persoonlijke en proactief.

Bij Waroquier – Finaccon sta jij als klant centraal. We gaan dus met ons hele team voor een service die op en top persoonlijk is. Regelmatige tussentijdse besprekingen zorgen ervoor dat we proactief met je kunnen meedenken. Maar ook online werken we helemaal op maat. Samen kijken we welke digitale tools voor de meest efficiënte samenwerking tussen ons zorgen, zodat jij minder tijd aan je boekhouding en meer tijd aan je zaak kan besteden.

Een globale kijk.

Je onderneming is onlosmakelijk verbonden met je privésituatie en vice versa. Omdat onze experts je bedrijf en je privéleven door en door kennen, beschikken ze over een unieke panoramische kijk op je vermogen. Zo zijn ze perfect geplaatst om je te navigeren doorheen de mogelijkheden van vermogensopbouw en successieplanning.

Wij zijn lid van PIA Group.

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

Onze diensten

Accountancy

Reken op de beste ondersteuning voor al je boekhoudkundige verplichtingen en optimalisaties.

Tax Advisory

Optimaliseer je uitgaven en investeringen dankzij onze slimme fiscale strategie op maat van jouw onderneming.

Vermogensplanning

Optimaliseer je vermogen in elke fase van je professioneel en persoonlijk leven dankzij allround advies op maat.
Ontdek alle diensten

Specifieke expertise in

Expertise

Bouwsector

De bouwsector heeft veel eigen wetten en reglementeringen. Dat vraagt om een accountant met sectorkennis. Die vind je bij PIA Group. Bovendien hebben wij ook de experts in huis die je bijstaan in de transitie van de bouwsector richting duurzaamheid, digitalisering en nieuwe samenwerkingsvormen.

Expertise

Kmo's

België is een echte kmo-economie. Logisch dat PIA Group een kmo-service heeft. Die stopt uiteraard niet bij het voeren van je boekhouding. PIA Group heeft ook de experts die je adviseren over alles wat bij de groei van je kmo komt kijken: fiscaliteit, btw, juridische zaken, M&A en digitalisering.

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons