AccountingTeam

Met kantoren in Kontich en Heist-op-den-Berg is AccountingTeam dé bedrijfsadviseur in Antwerpen en omstreken. Als rechterhand die graag met je meedenkt, verzorgen we niet alleen je boekhouding tot in de puntjes, maar bieden we jou ook kwaliteitsvol en strategisch advies. Onze missie? Toegevoegde waarde creëren voor succesvolle ondernemers zoals jou! 

Contacteer ons

Kontich

Heist-op-den-Berg

Adres

Mechelsesteenweg 85, 2220 Heist-op-den-Berg

Open Google Maps

Wie zijn wij?

AccountingTeam Kontich

Een bedrijfsadviseur met meer dan 40 jaar ervaring? Da’s AccountingTeam in Kontich! Dankzij ons enthousiast team vol specialisten kan je rekenen op een deskundige ondersteuning in elke fase van je onderneming. Van KMO tot internationale organisatie of medische professional: wij bieden jou een vlekkeloze boekhouding of strategisch advies op maat.

Wie zijn wij?

AccountingTeam Heist-op-den-Berg

AccountingTeam, geworteld in de brede regio van Heist-op-den-Berg, is een accountantskantoor dat veel verder gaat dan het correct voeren van de boekhouding. Samen met hun getalenteerd team zorgen Andrea Mertens en Christof Van Dessel voor de fiscale optimalisatie van je privé- en bedrijfsopbrengsten. Daarbovenop denken ze als ondernemerscoach proactief met je mee. Het resultaat? Sterke prestaties en de verdere groei van je bedrijf.

AccountingTeam: jouw adviseur en rechterhand

We bieden niet alleen brede accountancy- en advisoryondersteuning, maar staan ook garant voor gespecialiseerd advies.

Bedrijfsadvies

Als ondernemer op zoek naar een rechterhand voor gepersonaliseerd bedrijfsadvies? AccountingTeam denkt samen met jou na over de financiële toekomst van je onderneming. We zijn jouw partner bij strategische beslissingen en houden de vinger aan de pols van je bedrijf. Meer weten over bedrijfsadvies.

Boekhouding

AccountingTeam weet als geen anders dat het beheren van je boekhouding enorm tijdrovend is. Daarom nemen wij dit graag van je over. Wij zorgen voor de boekhouding van A tot Z. Zo kan jij je focussen op jouw core business. Meer weten over boekhouding.

Btw-advies

De complexiteit van de btw-regeling wordt onderschat. Onterecht, want fouten kunnen je duur te staan komen. Onze BTW specialisten weten dat elke onderneming verschillend is en bekijken samen met jou hoe we jouw btw-verplichtingen kunnen optimaliseren. Meer weten over btw-advies.

Juridisch advies

Als ondernemer sta je voor een heleboel juridische vraagstukken. Daarom bieden de experts van AccountingTeam jou juridisch advies op maat. Hierbij houden ze uiteraard ook rekening met alle fiscale implicaties. Meer weten over juridisch advies.

Onze diensten voor jouw onderneming

Van de opstart tot de eventuele overname: AccountingTeam ondersteunt jou bij elke stap van jouw ondernemersverhaal.

1. Bedrijfsadvies

Financieel advies

Een succesvolle zaak? Da’s waar jij als ondernemer voluit voor gaat. Een strategisch financieel plan ligt aan de basis van dat succes en geeft je een duidelijk inzicht in de financiële mogelijkheden van je bedrijf. Maar let op: de inschatting van dat financiële plaatje is niet altijd even evident.

Fiscaal advies

Nood aan deskundige bijstand bij een belastingcontrole? AccountingTeam is jouw fiscale rechterhand en specialist voor BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook voor registratierechten en successieplanning hebben we experts in huis om jou te ondersteunen.

Sociaal advies

De sociale regels en bepalingen voor ondernemingen zijn vaak heel complex. Je moet niet alleen alles correct registreren, maar ook de juiste instanties informeren en tijdig de sociale bijdragen betalen. Het is een tijdrovende taak waarmee onze sociale adviseurs jou graag ontlasten. Ze nemen je sociale verplichtingen onder de loep en zorgen voor optimalisatie.

Startersadvies

Heb je net besloten om zelfstandige te worden? Dan is de eerste belangrijke stap gezet. Maar wat nu?! Als starter een eigen zaak oprichten is een grote stap. Dankzij onze persoonlijke opstartservice is het een stap waarbij je op onze experts kan rekenen.

2. Boekhoudkundige diensten

Boekhouding

Het beheren van je boekhouding vraagt heel wat tijd en aandacht voor detail. Elke factuur, transactie, nota en fiche moet correct worden ingeboekt en logisch geklasseerd. Laat dit daarom over aan onze experts. Voor de verwerking van jouw boekhouddocumenten kiest AccountingTeam voluit voor een digitale aanpak. Nog sneller, nog efficiënter. Zo creëer jij meer ruimte voor je eigen onderneming.

Financiële audit

Tijdens een financiële audit leggen we jouw cijfers naast je beleid. We geven een antwoord op belangrijke financiële vragen over jouw rendabiliteit, solvabiliteit en liquiditeit. We kijken ook naar de evolutie van de voorbije jaren én we vragen ons af of jouw onderneming wel op het goede spoor zit.

Budgettering

Het budget van je onderneming is de financiële vertaalslag van de strategie en het businessplan. Budgetteren kan je helpen om de beoogde bedrijfsdoelstellingen te behalen. Geef jezelf gemoedsrust en laat je budgettering over aan de adviseurs van AccountingTeam. Zij zorgen voor nauwkeurige cijfers en precieze berekeningen bij elke stap van ondernemen.

Loonadministratie

Je medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Laat hen dat weten met een correcte loonadministratie. AccountingTeam helpt je het overzicht bewaren over alle documenten uit de personeels- en loonadministratie. We helpen je bij aangiftes en het invullen van attesten en loodsen je door de valkuilen van de sociale wetgeving.

3. Btw-advies

Ben je overtuigd dat je onderneming de juiste BTW verplichtingen nakomt? En kan je beroep doen op een vrijstellingsregeling? Deze vragen hebben geen eenduidig antwoord. Daarom helpen onze BTW specialisten jou met plezier. Zij weten dat elke onderneming verschillend is en gaan met jou niet alleen na wat jouw btw-verplichtingen zijn, maar ook of je alle BTW opportuniteiten benut.

4. Juridisch advies

Als ondernemer sta je voor een heleboel juridische vraagstukken. Welke vennootschapsvorm is de meest geschikte? Hoe verloopt de overdracht van aandelen precies? En is mijn managementovereenkomst wel opgesteld volgens de wettelijke voorschriften? Voor juridisch advies op maat zit je goed bij AccountingTeam. Je kan rekenen op juridische bijstand die ook rekening houdt met alle fiscale implicaties.

5. Het coachen van ondernemers

Een succesvol ondernemersverhaal gaat hand in hand met je financiële cijfers. Daarom ondersteunen onze financiële experts jou met financieel en fiscaal advies. Van de nodige startersbegeleiding tot coaching bij specifieke uitdagingen: op AccountingTeam kan je rekenen! 

Wij zijn lid van PIA Group

PIA Group? Daar zijn wij trots lid van. Samen met onze collega-kantoren vormen wij de derde grootste en snelst groeiende accountancy- en advisorygroep van België. Dankzij dit samenwerkingsverband bieden we jou alle voordelen van een grote organisatie, maar blijven wij toch dicht bij jou staan als jouw lokale financieel adviseur. Meer weten over PIA Group?

De vacatures van AccountingTeam

Junior Advisor Accountancy & Tax

Aan de slag gaan als Junior Advisor Accountancy & Tax bij AccountingTeam? Da’s werken in een hecht team waar je op eigen tempo kan groeien en jezelf kan ontwikkelen tot een krak in je vak.

Senior Advisor Accountancy & Tax

Klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Op zoek naar een kantoor dat jou de nodige uitdagingen kan bieden? Dan ben je bij AccountingTeam aan het juiste adres!

Het leven bij AccountingTeam

Meer weten over onze diensten?

We helpen je graag verder.

Contacteer ons